Trening uke 17

Hei alle,

Vi fortsetter i samme spor som forrige uke med separat trening for de som skal stille i Enebakk Rundt. Rapportene tilsier at vi gjerne skulle vært litt flere folk i den gruppen – dette er en god mulighet til å bli godt kjent med lagkamerater og lære seg god teknikk og skikk i rulla.

For de som ikke skal kjøre Enebakk vil «normal» trening gjelde både hva gjelder oppmøtested og tid. Forrige uke var vi ganske mange i Maridalen på tirsdag og vi opplevde at «selvseeding» i 2 eller flere grupper fungerte ganske bra. Ta med deg erfaringen fra sist og kjør med den gruppa du føler deg hjemme i. Torsdag blir bakkedag som vanlig.

Denne uken er det UCK-karusell tirsdag, Lågendalsrittet på lørdag og velkjente Enebakk Rundt på søndag. Husk å melde deg på og sjekk gjerne startlister slik at man kan samkjøre både bil og taktikk før start. Lykke til!

untitled

Nytt av denne uken er at vi ikke lenger oppfordrer folk til å melde fra om oppmøte, det genererer veldig mange kommentarer. Vi vet nå at mange møter på trening, så dersom du selv har planer om å stille så bare ta turen, du vil uansett møte på treningskompiser. For langturer på søndag, både early birds og 10-gjengen kan det være smart å melde fra – så gruppen ikke kjører fra de få som alltid er noen minutter for sent ute. Det er også fullt mulig å benytte kommentarfeltet til å ta initiativ/avtale fellestreninger utover de nevnte dager denne uken (disse skulle da bli litt lettere å finne).

Dersom noen har innvendinger/kommentarer/ønsker, ta kontakt.

 

Tirsdag;

Rulleterping for de som skal kjøre Enebakk Rundt. Oppmøte i Hvervenbukta kl 1830.

Fartslek for de som ikke skal kjøre ER. Toget går 1800 fra Brekkekrysset. Vi kjører 3 x NC. Husk at det skal være gøy!

Torsdag;

Rulleterping for de som skal kjøre Enebakk Rundt. Oppmøte i Hvervenbukta kl 1830.

Bakkedrag for de som ikke skal kjøre ER. Toget går 1800 fra Gressbanen. Vi kjører 1 drag til Tryvann (KTT) og 1 Bullrunde. De som er kjent viser vei! Her er det ditt eget tempo som gjelder.

Søndag; Rolig langtur. Toget går kl 0800 for early birds/kl 1000 for de litt seigere av oss, fra Sagene Kirke. Rute avhenger av vær/vind og ønsket stoppested. Vi deler opp  i 2 grupper dersom vi blir mange og det er forskjellige ønsker for snittfart. Vi tar en avgjørelse over en kaffe.

 

Med ønsker om en fin treningsuke,

DS TubuLars

11 Responses

 1. Studenten sier:

  Siden alt annet i denne byen også skal foregå på tirsdager og torsdager (men aldri på mandag eller fredag), tar jeg meg en treningsøkt på onsdag. Tenker intervall i Maridalen rett etter jobb (17ish); bli gjerne med!

 2. Thorst sier:

  Rulletrening i Hverven på meg på tirsdag!

 3. Nordboer sier:

  Satser på å rekke rulla tirsdag

 4. ConteNegro sier:

  Prøver å rekke treninga i Hvervenbukta i dag, tirsdag.

 5. Beretta sier:

  Satser på Hvervenbukta i dag

 6. Studenten sier:

  FI: Avlyser min uoffisielle økt i Maridalen i dag. Ble nok rolige NC runder igår.

 7. Loppa sier:

  Jeg kommer på rulletrening til ER I Hvervenbukta I dag kl18.30

 8. LoneRider sier:

  Som nevnt i ER-Gameplan tråden kan jeg godt stille dersom det anses som akseptabelt/hensiktsmessig uten rullertrening. (Bortsett fra en recon-ER-runde i 2014) Har ikke anledning i kveld heller dessverre, men kommer til å være i maridalen fredag kveld dersom noen har lyst/gidd til å komme å brife/øve med en minirulle??

 9. Thorst sier:

  Hverven i dag. Har ikke tid til å guide/rulle i morgen fredag dessverre.

 10. LoneRider sier:

  Forståelig Thorst.. Fint om road captain eller andre kan gi en tilbakemelding på om det er ønskelig at man stiller selv om man ikke er drilla? Ikke helt grønn altså og formen skal være ok..

 11. Psückel sier:

  Noen earlybirds som ser for seg en runde på ca 100km på søndag?

Legg igjen en kommentar