Sykkelklær – nettbutikken er åpen

Da er vi i gang med årets andre runde med nettåpent. Bestillinger kan legges inn frem til og med onsdag 18. mai kl 23:59. Levering forventes uke 25. Dette er altså muligheten man har til å skaffe seg det man trenger av klær til i sommer/tidlig høst*.

I nettbutikken vil dere finne skisser av alle plagg. Designet er enkelt, og temaet på tvers av kolleksjonen er at vi skal se like ut uansett hva vi bærer. Skissene skal med stor nøyaktighet vise hvordan plaggene blir i virkeligheten.

Verdt å merke seg er at sykkelvesten er gjennomsiktig bak, og derfor helhvit, slik at man ikke skal få «dobbeltdesign» når man bærer annet plagg fra kolleksjonen under. Thermojakken har et refleksbelegg utenpå lommene, derfor den litt diffuse visningen av grafikken der. Nevner også Stormestertrøyene – som dere forstår er det kun et fåtall medlemmer som skal/er berettiget til å bestille disse; de seks som hittil har blitt kåret til Stormester.

Nytt av året er at vi har fått inn Pro draktsett til de største jålebukkene, tighte greier som avslører det meste. Vil svi greit i lommeboka også. Som et foreløpig alternativ til one-piece har vi tatt inn tempodrakt med lommer. Gjentar forstavelsen tempo, ta hensyn til dette i forhold til passform. Til slutt kan vi glede våre damer med at også de nå kan få Elite Race buksene med seler. Ganske så finurlige også, ikke helt av typen herrene trenger.

Ski klærne er selvfølgelig utelatt også denne gang. Mindre opplagt er det at heller ikke de nye thermo tightsene kom inn. Dette fordi Trimtex ønsker å bli mer tilbakeholdne med utenfor-sesong-plagg. Så er det vintertights du egentlig ønsker bør du ikke bestille de tynnere tightsene som nå ligger inne. Videre har Trimtex nå også valgt å praktisere krav om minstevolum på løpe og triatlonproduktene. Det vil i praksis si at bestillinger innenfor disse to gruppene vil kunne bli strøket med mindre de respektive produktenes totalbestilling for nettbutikkrunden når 5 plagg. Dette skal ikke gjelde sykkelproduktene. Se også forsiden i nettbutikken. Ellers er buff ute. Denne har visstnok blitt produsert annet sted, hatt lengre leveringstid, og med det blitt for utfordrende å håndtere.

Så over til det tekniske i nettbutikken (velg alternativ 1 eller 2);

 1. Logg inn med den bruker (e-post) og passord du opprettet ved en tidligere bestilling. Glemt passord?
 2. Logg inn med klubbens teamkode «sagsyk2016». Du kan allerede nå se deg om i butikken vår, men du kan like gjerne gjøre følgende med en gang, da dette uansett er nødvendig for å få bestilt noe;
  • Klikk registrer deg og opprett ny privatkunde profil
  • Registrer nødvendige detaljer (husk at varene sendes direkte til adressen du oppgir)
  • Neste gang du skal logge deg inn i nettbutikken, benytter du profilen du nettopp opprettet (altså som alternativ 1).

Så er det bare å handle.

Vær oppmerksom på at kolleksjonen vår er delt i flere undergrupper inne i nettbutikken (se blå header). Nevner dette bare så alle får med seg samtlige godsaker. Husk også at det i nettbutikken er et infosenter som blant annet gir detaljert info om størrelsene.

Til slutt, skulle dere likevel sitte igjen med spørsmål vedrørende det tekniske/innholdet i denne rundens nettåpent, legg de igjen som kommentar til denne artikkelen. Men nytt er at vi prøver å etablere et mer varig hjelpeforum for utveksling av størrelse/produkterfaringer. Denne type spørsmål/svar legges inn under Klær for fremtidig hjelp til andre. 

Spørsmål kan også rettes til Trimtex.

*Neste åpning av nettbutikken vil bli tidlig august, med sannsynlig levering i midten av september. Tenk på dette når dere nå vurderer deres behov.

4 Responses

 1. Tom sier:

  Minner om at nettbutikken stenger i kveld, onsdag 18.5 kl 23:59.

 2. Christian S sier:

  Apropos klær: Finnes det lue til den fineste bunaden i byen?

 3. Tom sier:

  Lue er en del av høst/vinter kolleksjonen. I tilfelle du mener caps kopierer jeg inn svar på samme spørsmål fra februar åpningen i år;

  Da vi sist byttet leverandør av tøy var vårt primære krav at all omsetning skulle gå via én og samme nettbutikk, direkte mellom leverandør og medlemmet. Dette for å lette mengden frivillig arbeid fra de som sitter i administrasjonen. En økonomisk side har det også.

  Deretter så vi på kvalitet, bredde i produktspekteret, og pris (ikke nødvendigvis i den rekkefølgen). Trimtex kom best ut av dette. Men som det riktig påpekes mangler caps, samme gjelder sokker. Dette da ingen av delene tilbys innenfor nettbutikk rammeverket. Et absolutt krav fra gjeldende administrasjon.

  Forøvrig har medlemstallet mer enn doblet seg siden den gang.

 4. Christian S sier:

  Takk for utfyllende svar! ☺

Legg igjen en kommentar