Temposykkel søkes

KM Tempo nærmer seg. Tenkte jeg skulle gå all in i år og stille med temposykkel. Bare ett problem, jeg mangler sykkel. Er det noen som har en temposykkel å låne bort, leie bort eller event. selge til en fornuftig pris?

Jeg er 180cm, ramme i str 54 passer vanligvis ganske bra.

4 Responses

 1. Martin P sier:

  Dato er det?

 2. Stig sier:

  Hvordan vet du at det nærmer seg? Er det satt noen dato?

 3. Espen T sier:

  Bare å se på Strava til Tom; mye tempodrag om dagen 😉
  nb,. jeg vet ikke mer enn dere andre… men gleder meg!

 4. Frode sier:

  Vet ikke dato, men basert på tidligere erfaringer ligger det i lufta om ikke lenge. Mao – om tempotreningen ikke er startet, så er det absolutt på tide 🙂 Enkelte (les brødrene Lund) har jo startet for lenge siden…

Legg igjen en kommentar