Trening uke 23

Hei alle sammen,

 

vel overstått uke, hvor vi har hatt optimalt vær til å bedrive favorittaktiviteten vår. Tirsdag arrangerte vi årets første KM og det var Rundbane som åpnet showet. Vel gjennomført! Det kan du lese mer om her. Gratulerer til Jørsa som fersk rundbane-klubbmester! Det gjenstår noen få avklaringer rundt neste KM som er tempo, mer info vil bli distribuert asap. Utover det har det vært bra med aktivitet blant medlemmene, både hva gjelder landevei og terreng. Søndag var vi godt representert i Tyrifjorden Rundt i strålende solskinn – det var en glede å se så mange i bunad i Sandvika. Kudos til vestlandsbanden som fløy fargene mellom Bergen og Voss, og til dere som tok turen til Telemark på lørdag.

 

Til info om treningsplanlegging; da det nærmer seg KM tempo, kan det være smart å drille sittestilling, disponering og ikke minst teknikk, enten du er på racer eller temposykkel. KM tempo vil arrangeres langs gamle Mossevei med start/mål i Hvervenbukta. Benytt finværet som er meldt denne uken til å legge inn noen drag. Merk! Rulletrening for jentene utgår fra lista under pga. lavt oppmøte. Vi oppfordrer allikevel til å gjøre flere forsøk!

Vi fortsetter med fellestrening i samme stil som forrige uke; vi bruker faste oppmøtesteder og felles tidspunkt. Legg igjen kommentar dersom og hvor du stiller.

Tirsdag;

 • Alle: Bakkedrag Grefsenkollen, oppmøte 1830 Lachmanns vei.
 • Alle: Tempodrag gamle Mossevei, oppmøte 1830 Hvervenbukta.
 • Alle: Fartslek i Maridalen, oppmøte 1830 Låkeberget.

Torsdag;

 • Alle: Bakkedrag Grefsenkollen, oppmøte 1830 Lachmanns vei.
 • Alle: Tempodrag gamle Mossevei, oppmøte 1830 Hvervenbukta.
 • Alle: Fartslek i Maridalen, oppmøte 1830 Låkeberget.

Søndag;

 • Rolig langtur. Toget går kl 0800 for early birds/kl 1000 for de litt seigere av oss, fra Sagene Kirke. Rute avhenger av vær/vind og ønsket stoppested. Vi deler opp  i 2 grupper dersom vi blir mange og det er forskjellige ønsker for snittfart. Vi tar en avgjørelse over en kaffe.

Med ønsker om en fin treningsuke,

DS TubuLars

33 Responses

 1. Caroline sier:

  Søndag kl 08:00 for jenter (og gutter er velkommen): vi tar en siste langtur før Styrkeprøven Ladies Edition. Håper alle kan fylle lommer og flasker med mat og drikke, vi stopper helst kun ved teknisk osv. Si fra innen torsdag kveld om du deltar på dette, hvis ikke sykler man eget opplegg 🙂

 2. Espen T sier:

  Kun søndagstur på meg denne uken.

 3. Ulf Jakob sier:

  MD på Tirsdag.

 4. Anders L sier:

  Maridalen tirsdag og Hverven torsdag

 5. Lars S sier:

  Satser på å få til en økt i GK tirsdag.

 6. Caroline sier:

  Tirsdag: Noe bakkegreier, kanskje GK?

 7. Espen KJ sier:

  Satser på Maridalen tirs og GK tors

 8. Rekker ikke 18:30 i dag, men satser på Hverven torsdag og langtur søndag.

 9. Karoline B sier:

  Hverven torsdag for meg. Usikker ang søndag.

 10. Caroline H sier:

  langtur søndag kl 8

 11. Stine sier:

  Jeg blir med søndag kl. 08:00

 12. Martine sier:

  Får dessverre ikke blitt med på langtur på søndag, men jeg blir med til Hverven på torsdag 🙂

 13. Thomas K sier:

  Hva tenker dere om turen på søndag 0800? Lengde? Plass til en gutt/mann?

 14. Caroline sier:

  Thomas: Selvsagt! Jeg tror dessverre jeg må jobbe søndag pga siste innspurt før Styrkeprøven, du får teame deg opp med damene. Foreløpig er det kl 0800 som gjelder. Hvis det er slik at jeg ikke får deltatt på turen, kan det jo hende at jentene ikke gidder å starte kl 08.00.

 15. Øystein N sier:

  Stiller som early bird på søndag 🙂

 16. Jon A sier:

  Hei! Nytt klubbmedlem her. Er det innafor å stille på trening før jeg har mottatt klubbdrakt? Hvor er oppmøtested for trening i GK på torsdag?

 17. Henning sier:

  Hei Jon, velkommen til klubben!

  Det er selvfølgelig morsomt at alle stiller i Sagenedrakt, men om man ikke har så er det selvfølgelig innafor å stille uten 🙂
  Normalt er det oppmøte ved Trollveikrysset (Lachmanns vei/Grefsenkollveien) og det ser det ut til å være denne gangen også.

 18. Flemming sier:

  GK torsdag.

 19. Charlotte sier:

  Stiller i Hvervenbukta i dag

 20. Får dessverre ikke stilt i dag heller. God trening!

 21. Martin Or sier:

  GK i dag, er med på earlybird opplegget på søndag:-)

 22. Line sier:

  Jeg er med 08.00 søndag.

 23. Caroline sier:

  08.00 Sundag

 24. Erno sier:

  Søndag 10.00

 25. Caroline sier:

  Tusen takk for en veldig fin tur til Villa Malla med earlybirdsene! Vi hadde med et helt nytt medlem (fra Sverige) som aldri hadde syklet med oss før – det satte vi stor pris på – og håper at du vil bli med igjen! Jeg ønsker på vegne av Sagene IF Sykkel å fortelle at det skal være en tur for alle og at turene på søndagene ofte er mer enn 12 mil. Man får gjerne gi seg tidligere og det er i orden å si at det tidvis går for fort (og jeg var selv med på å bidra til dette…) Ingen får en blomsterbukett og champagne når de kommer i mål etter langturene, så det er fint om vi venter på alle, selv på flater 🙂 Vi er jo klubbkamerat(inner).

Legg igjen en kommentar