Sagene Sykkel inngår avtale med Sørensen Sykler

Det har vært etterspurt en rabattavtale hos en utstyrsleverandør blant klubbens medlemmer den siste tiden. Let ikke lenger – vi har denne uken inngått en avtale med Oslos lengstlevende frittstående sykkelbutikk, nemlig Sørensen Sykler. Butikken ble i sin tid startet av Odd Hjorth Sørensen og har en liten mannsalder drevet velfungerende og godt. Dagens Sørensen Sykler ble våren 2015 pusset opp og drives av Jonas Strømberg, tidligere Torshov Sport. Her finner du hele spekteret av kjente merkevarer, men også det beste penger kan kjøpe innen sykkel og utstyr ellers. Service og verksted er av topp kvalitet.

Generelt vil du som Sagene-medlem få 15% på varer hos Sørensen.

Ta turen til Helsfyr, godt koblet til kollektivtrafikken, og finn alt du måtte trenge av utstyr til en god pris. Butikken ligger her, og er du heldig er kaffen nybrygget! Også verdt å merke seg er at Sørensen arrangerer shop rides stort sett hver onsdag sommerhalvåret. Lik facebook-siden og sjekk ut Instagram for oppdateringer.

Husk rule #58 – Support your local bike shop.

  1. Never buy bikes, parts or accessories online. Going into your local shop, asking myriad inane questions, tying up the staff’s time, then going online to buy is akin to sleeping with your best friend’s wife, then having a beer with him after. If you do purchase parts online, be prepared to mount and maintain them yourself. If you enter a shop with parts you have bought online and expect them to fit them, be prepared to be told to see your online seller for fitting and warranty help.

DS

Legg igjen en kommentar