Trening uke 25

Hallo!

 

Først av alt; GRATULERER til alle som denne helgen har oppvist idrettsglede, oppnådd en milepæl eller rett og slett vist seg som

Foto: Daniel Brodshaug

Foto: Daniel Brodshaug

en av landets beste rundbanesyklister. Her er det mye å ta tak i, men for å gjøre det kort; en solid dose kudos til dere 4 som stilte i Master NM rundbane, hvorav samtlige innenfor topp 7 og Brede som kronet det hele med sølv. Videre hadde vi 30 representanter på startstreken i Styrkeprøven og samtlige kjørte på meget gode tider. En spesiell takk til Caroline som har jobbet hardt og lenge med Ladies Edition – godt levert!

 

Til info om treningsplanlegging; det nærmer seg Master NM, se egen artikkel her, og det kan være smart å besøke trasèen i forkant dersom du har planer om å stille, enten det er på tempo eller fellesstart. Minner forøvrig om oppfordring til å stille som support – det er en uvurderlig jobb!

 

Ellers kjører vi opplegg som vanlig, foruten tempodrag på gamle Mossevei der vi har hatt lite oppmøte. Dersom det er spesielle ønsker for endring i treningsrutinene ta gjerne kontakt med meg, så vurderer vi å endre litt på oppsettet.

 

Tirsdag;

 • Bakkedrag Grefsenkollen, oppmøte 1830 Lachmanns vei.
 • Fartslek i Maridalen, oppmøte 1830 Låkeberget.

Torsdag;

 • Bakkedrag Grefsenkollen, oppmøte 1830 Lachmanns vei.
 • Fartslek i Maridalen, oppmøte 1830 Låkeberget.

Søndag;

 • Rolig langtur. Toget går kl 0800 for early birds/kl 1000 for de litt seigere av oss, fra Sagene Kirke. Rute avhenger av vær/vind og ønsket stoppested. Vi deler opp  i 2 grupper dersom vi blir mange og det er forskjellige ønsker for snittfart. Vi tar en avgjørelse over en kaffe.

Med ønsker om en fin treningsuke,

DS TubuLars

25 Responses

 1. Caroline sier:

  Grefsenkollen

 2. Charlotte L sier:

  GK i morgen 🙂

 3. Ingrid sier:

  Grefsen på tirsdag og tur på søndag 🙂

 4. Jan O sier:

  Grefsenkollen tirsdag 18.30

 5. Magne sier:

  Hei, bare nevner at det er OverOslo som starter i GK i dag. Blir mange antakelig som rusler i veien samt full stopp et sted rundt parkeringsplassen….

 6. Bjørn Tore sier:

  Erfaringsmessig er det lite hensiktsmessig å kjøre intervaller opp GK når det er OverOslo. Og en kommer ikke lenger opp enn til parkeringsplassen nedenfor GK. Alternativet er jo å kjøre intervaller opp veien til Solemskogen. Ikke like bratt hele veien men med bra pes over flatene ved Kringla kan det bli trening ut av det også.

 7. Martin Or sier:

  Hvor møter folk opp i dag? Hvis det er over Oslo i dag så mister man jo strava segmentet Grefsenkollen. Noen som kunne tenke seg Maridalen eller Kongsveien?

 8. Caroline sier:

  Hvis GK ikke er et godt alternativ kan jeg godt møte opp ved Låkeberget kl 1830. Hvis vi trenger en bakke, kan vi kjøre opp til Movatn/Movann stasjon.

 9. Espen T sier:

  Maridalen på meg. Tenker tempodrag inn i dalen eller en variant med NC-løypa.

 10. Per sier:

  Låkeberget 1830 i dag

 11. Martin Or sier:

  Hvor er låkeberget? Er det ved parkeringsplassen ved brekke der? Blir med på fart/drag i Maridalen i hvert fall:-) 18.30!

 12. Per sier:

  Parkeringsplassen halvannen kilometer innover fra Brekke

 13. Jan O sier:

  Jeg stiller i Låkeberget men hvor ligger det?

 14. Charlotte L sier:

  Ses på Låkeberget 18:30. Ligger 1,5 km fra brekkekrysset , innover i Dalen 🙂

 15. Caroline sier:

  Låkeberget er den store parkeringsplassen som kommer på venstre hånd før du kjører nedover/innover i Maridalen – som Charlotte L sier, etter ca 1,5 km.
  Jeg må kanskje melde pass, så ikke vent på meg.

 16. Jan O sier:

  Ok, prøver å finne frem.

 17. Martin Or sier:

  Sees 18.30 ja😊 Håper mange kommer

 18. Anders L sier:

  Jeg skal sykle til Skien på lørdag morgen. Noen som er interessert i å bli med på veien?

 19. Stine sier:

  Noen som skal ut idag? Maridalen?

 20. Caroline H sier:

  Jeg er med! Men gjerne GK. Passer det for deg Stine?

 21. Stine sier:

  Så bra Caroline H. Jeg har ikke så lyst å sykle GK når det er OverOslo, masse folk i veien.. Kan godt ta en tur opp Tryvann om du ønsker bakke? Evnt. Kongsveien?

 22. Caroline H sier:

  Ok, tenkte ikke på det i farten. Men da kan vi sykle i Maridalen. Kl 18.30 ved Brekke?

 23. Stine sier:

  Ja, passer perfekt kl 18:30 på Brekke.

 24. Magnus J sier:

  Maridalen 18:30.
  Låkeberget anyone?

 25. Sigmund sier:

  Kjører early early bird langtur fra Kiellands Plass / Sagene til Larvik / Skien på lørdag kl 0700. Man kan enten slå følge til Sande hvor de som skal tilbake til Oslo sykler om Svelvik eventuelt ta følge hele veien med innlagt 2t restitusjon på toget tilbake til Oslo 🙂

Legg igjen en kommentar