Invitasjon til Sagene Klatrekonge 2016!


I år som i fjor avholder Sagene IF Sykkel finale i Klatrekongen Oslo, hvor Oslos Klatrekonge- og dronning for 2016 skal kåres.

Datoen er 13se september med første start kl 17:30 fra Bogstadvannet.

Påmeldingen er åpnen og kan gjøres på rittresultater.no.

Alle kan bli med på finalearrangementet. Vinnerne, og den nye Klatrekongen og dronningen, er basert på hvem som sykler løypen raskest! Det blir seedet start med puljer på fem personer om gangen basert på listene fra klatrekongen.com og de antatt raskeste vil starte i de siste puljene. Det vil derfor være fordelaktig å seede seg på forhånd ved å logge tider i den løpende konkurransen på  klatrekongen.com. Da vil man også starte med andre konkurrenter som på papiret da skal være jevngode!

20631176444_eb78cbf9cd_z

Løypen går fra Bogstadvannet til enden av Sørkedalen og tilbake til Bogstad før klatring opp til Tryvann. Traséen er 24km og stiger fra Bogstad opp til Tryvann med 375 høydemeter. Strava-link til løypen her.

Vi satser på god stemning i målområdet og håper så mange som mulig av både deltagere og supportere blir med!

Følg/like Facebook-siden til arrangementet og kom deg opp i bakkene og registerer tider i de tre bakkene!

Vi ses!

 

1 Response

  1. Martin P sier:

    Som i fjor kommer vi til å mobilsere dugnadskrefter her fra klubbens medlemmer. Men flott om alle markedsfører arrangementet til venner og bekjente utenfor klubben i første omgang for å få opp antall deltagere! 🙂

Legg igjen en kommentar