Klær – nettbutikken er stengt

Da er vi i gang med årets første runde med nettåpent. Bestillinger kan legges inn frem til og med førstkommende søndag 26. februar kl 23:59. Levering forventes uke 14. Dette er altså muligheten man har til å skaffe seg det man trenger av klær til i vår/tidlig sommer*.

I nettbutikken vil dere finne skisser av alle plagg. Designet er enkelt, og temaet på tvers av kolleksjonen er at vi skal se like ut uansett hva vi bærer. Skissene skal med stor nøyaktighet vise hvordan plaggene blir i virkeligheten.

Verdt å merke seg er at sykkelvesten er gjennomsiktig bak, og derfor helhvit, slik at man ikke skal få «dobbeltdesign» når man bærer annet plagg fra kolleksjonen under. Thermojakken har et refleksbelegg utenpå lommene, derfor den litt diffuse visningen av grafikken der. Nevner også Stormestertrøyene – som dere forstår er det kun et fåtall medlemmer som skal/er berettiget til å bestille disse; de åtte som hittil har blitt kåret til Stormester.

Nytt av året er at vi har fått inn Giro speedsuit (one-piece, erstatter den midlertidige tempodrakten med lommer vi hadde i fjor). Videre erstattes Elite Lycra sko trekk (utgått) med den litt høyere modellen Giro skotrekk.  I tillegg har Elite Race damebuksene uten seler på nytt dukket opp! På den negative siden har begge de lange buksemodellene med pad gått ut av produksjon.

Når det gjelder selve nettbutikken er den flyttet over til ferskere løsning;

 • Denne krever at både nye og tidligere medlemmer oppretter ny brukerkonto hos Trimtex.
 • Deretter får man tilgang til å handle/se prisene på våre produkter ved å melde inn teamkoden dere har fått tilsendt på e-post under Min Trimtex.

Se forøvrig nettbutikkens kundeservice side som blant annet gir detaljert info om størrelsene.

Til slutt, vi prøver å etablere et mer varig hjelpeforum for utveksling av størrelse/produkterfaringer. Denne type spørsmål/svar legges inn under Klær for fremtidig hjelp til andre. 

Spørsmål kan også rettes til Trimtex.

*Neste åpning av nettbutikken vil bli i mai, med sannsynlig levering i juni. Tenk på dette når dere nå vurderer deres behov.

11 Responses

 1. Brede sier:

  Får ikke lov til å opprette ny brukerkonto med den samme email adressen jeg brukte før for denne er «opptatt» 🙁 Finner ikke noen måte å slette den gamle kontoen på heller.

 2. Tom sier:

  @Brede, da må du kontakte Trimtex for hjelp.

 3. Espen R sier:

  Har teamkode blitt sendt ut? Kan ikke se å ha mottatt noe

 4. Henning sier:

  Hadde samme problem som deg Brede, men løste det på følgende måte:
  Logg inn på gammel konto, gå til «Påloggingsinformasjon» og endre til en annen epostadresse. Logg så ut og opprett ny med «gammel» epostadresse. Ikke en veldig godt løsning av Trimtex, men det ser ut til å funke i alle fall…

 5. Helge G sier:

  Jeg logget meg på med gammelt brukernavn og passord (oppdatert forrige runde). Her var nettbutikk med priser tilgjengelig, dato for stenging 26.02 og jeg fikk bestilt, betalt og mottatt ordrebekreftelse på epost. Kan det være at teksten om ny nettbutikk henger igjen fra forrige runde?

 6. Brede sier:

  Fikk svar fra Trimtex:

  Hei igjen,

  Ser at det er noe feil på siden som gjør at klubben ikke kommer opp på listevisningen. Vi har satt våre utviklere på saken, slik at dette kan bli fikset så fort som mulig.

  Jeg har testet butikken nå, og det skal gå an å bestille produktene i kolleksjonen. For å komme til butikken må man bruke stegene under:
  1. Trykk på «Min Konto» oppe i høyre hjørne.
  2. Gå inn på «Min Trimtex» som vises i listen til venstre.
  3. Om brukeren allerede har klubbens teamkode registrert, trykk på «Besøk Teamshopen»

  Da skal kolleksjonen komme opp, men på hvert produkt står det «Logg inn for å se pris». Om du trykker på «Quickview» eller åpner produktsiden i ny fane, vil du se pris, og kunne legge varen i handlekurven.

  Vi beklager for at denne feilen har oppstått, og som sagt jobber vi med å få dette rettet opp.
  Spør gjerne om noe var uklart.
  Med vennlig hilsen

  Sampsa Lohiniva | Trimtex Sport
  Kunderådgiver og salgskoordinator

 7. Magnus JFJ sier:

  Jeg har også bare logget inn som før. Ikke bestilt noe enda, men alle produkt og priser vises uten problem.

 8. Brede sier:

  «Jeg har også bare logget inn som før. Ikke bestilt noe enda, men alle produkt og priser vises uten problem.»
  Det er nok fordi Trimtex har fikset feilen 🙂 Jeg får igså opp priser nå.

 9. Magnus JFJ sier:

  Har logget inn i nettbutikken flere ganger i det siste for å sjekke, før nettbutikken offisielt åpnet, heller ikke da var det noe problem. Alle produkter og priser var tilgjengelige da også, så uvisst for meg hvilken feil de fikset. Mulig den bare slo ut hos enkelte brukere?

 10. Tom sier:

  Ut av det blå melder Trimtex at nettbutikken holder åpent ut dagen, dvs til kl 23:59 i kveld 27. februar.

Legg igjen en kommentar