Trening uke 17 – Landevei

De første fellestreningene er gjennomført med ca 20 ivrige syklister på tirsdag og i overkant av 10 på torsdag, og ca 15 på langtur til Son på søndag. Hyggelig å se at det er også er kommet nye medlemmer på trening! Vi ser det legges ned mange timer og mil på sykkelen blant våre medlemmer.

Tirsdag; Fartslek i Maridalen. Toget går kl 18:00 fra Brekkekrysset. Vi kjører enten t/r Skar + 1 x NC eller 2-3 x NC. Rulletrening for de som skal være med på Enebakk Rundt (ER). Oppmøte kl 18:30 i Hvervenbukta (på parkeringsplassen).

Torsdag; Fartslek i Maridalen. Toget går kl 18:00 fra Brekkekrysset. Vi kjører enten t/r Skar + 1 x NC eller 2-3 x NC. Husk at det skal være gøy! Rulletrening for de som skal være med på ER. Oppmøte kl 18:30 i Hvervenbukta (på parkeringsplassen).

Søndag; Rolig langtur. Toget går kl 10:00 fra Sagene Kirke. Rute avhenger av vær/vind og ønsket stoppested. Vi deler opp i 2 grupper dersom vi blir mange og det er forskjellige ønsker for snittfart. For de som trenger en guide på skilspurtreglene ta en kikk her.

Mandag 1. mai: Enebakk Rundt går av stabelen, og Sagene stiller med lag. Andre medlemmene er selvsagt velkomne å heie på laget langs løypa. Vi kommer tilbake med starttidspunkt og ca tidspunkt for passeringer.

Det er selvsagt forståelse for at bekledning blant medlemmer kan være mangelfull i disse første ukene av sesongen. De som venter på draktsett etter innmelding bruker annet tøy enn så lenge. Still opp i det du har og bruk nettbutikken ved neste anledning.

Legg igjen kommentar hvis du planlegger å stille på noen av øktene, og følg med i tilfelle endringer. Det er også fullt mulig å benytte kommentarfeltet til å ta initiativ/avtale fellestreninger utover de nevnte dager denne uken.

Vel møtt!

DS SuperMario

26 Responses

 1. Avatar Einar Ø sier:

  Hei
  jeg stiller på tirsdag.
  beklager på forhånd at jeg ikke stiller i full stil. men lover å utnytte neste åpning i nettbutikken bedre!

 2. Daniel B Daniel B sier:

  Hverven tirsdag.

 3. Martin Or Martin Or sier:

  Hverven tirsdag😊

 4. Ole Jacob Ole Jacob sier:

  Hverven tirsdag (og trolig torsdag).

 5. Stine F Stine F sier:

  Stiller i Maridalen idag (krysser fingrene for at været blir bedre…)

 6. Håkon S Håkon S sier:

  Hverven tirsdag.

 7. Avatar Eirik D sier:

  Stiller i Maridalen tirsdag.

 8. Ulf Jakob Ulf Jakob sier:

  Stiller i MD i dag.

 9. Avatar Martin Pe sier:

  Stiller i Maridalen torsdag og Sagene Kirke på søndag

 10. Bjørn K Bjørn K sier:

  Prøver meg i Hverven torsdag

 11. Avatar Jan Tore sier:

  Noen som tenker MD imorgen Torsdag?

 12. Espen KJ Espen KJ sier:

  Satser på å stille i MD for et torsdagsritt i kveld. Med et lite vær og jobb forbehold..

 13. Avatar Espen R sier:

  Stiller i Maridalen i ettermiddag

 14. Avatar Erlend R sier:

  Stiller på min første Sagene økt ever i Maridalen i dag 🙂

 15. Tormod B Tormod B sier:

  Stiller i Maridalen til klokken seks

 16. Marius Gi Marius Gi sier:

  Nytt forsøk i Hverven

 17. Avatar Martin Pe sier:

  Må stå over MD i dag. Tar det igjen på søndag.

 18. Avatar Espen R sier:

  Rekker ikke idag likevel dessverre.

 19. Avatar Erno sier:

  Langtur i dag

Legg igjen en kommentar