Trening uke 17 – Landevei

De første fellestreningene er gjennomført med ca 20 ivrige syklister på tirsdag og i overkant av 10 på torsdag, og ca 15 på langtur til Son på søndag. Hyggelig å se at det er også er kommet nye medlemmer på trening! Vi ser det legges ned mange timer og mil på sykkelen blant våre medlemmer.

Tirsdag; Fartslek i Maridalen. Toget går kl 18:00 fra Brekkekrysset. Vi kjører enten t/r Skar + 1 x NC eller 2-3 x NC. Rulletrening for de som skal være med på Enebakk Rundt (ER). Oppmøte kl 18:30 i Hvervenbukta (på parkeringsplassen).

Torsdag; Fartslek i Maridalen. Toget går kl 18:00 fra Brekkekrysset. Vi kjører enten t/r Skar + 1 x NC eller 2-3 x NC. Husk at det skal være gøy! Rulletrening for de som skal være med på ER. Oppmøte kl 18:30 i Hvervenbukta (på parkeringsplassen).

Søndag; Rolig langtur. Toget går kl 10:00 fra Sagene Kirke. Rute avhenger av vær/vind og ønsket stoppested. Vi deler opp i 2 grupper dersom vi blir mange og det er forskjellige ønsker for snittfart. For de som trenger en guide på skilspurtreglene ta en kikk her.

Mandag 1. mai: Enebakk Rundt går av stabelen, og Sagene stiller med lag. Andre medlemmene er selvsagt velkomne å heie på laget langs løypa. Vi kommer tilbake med starttidspunkt og ca tidspunkt for passeringer.

Det er selvsagt forståelse for at bekledning blant medlemmer kan være mangelfull i disse første ukene av sesongen. De som venter på draktsett etter innmelding bruker annet tøy enn så lenge. Still opp i det du har og bruk nettbutikken ved neste anledning.

Legg igjen kommentar hvis du planlegger å stille på noen av øktene, og følg med i tilfelle endringer. Det er også fullt mulig å benytte kommentarfeltet til å ta initiativ/avtale fellestreninger utover de nevnte dager denne uken.

Vel møtt!

DS SuperMario

26 Responses

 1. Einar Ø sier:

  Hei
  jeg stiller på tirsdag.
  beklager på forhånd at jeg ikke stiller i full stil. men lover å utnytte neste åpning i nettbutikken bedre!

 2. Daniel B sier:

  Hverven tirsdag.

 3. Erik Ha sier:

  Hverventirsdag

 4. Martin Or sier:

  Hverven tirsdag😊

 5. Ole Jacob sier:

  Hverven tirsdag (og trolig torsdag).

 6. Stine F sier:

  Stiller i Maridalen idag (krysser fingrene for at været blir bedre…)

 7. Håkon S sier:

  Hverven tirsdag.

 8. Eirik D sier:

  Stiller i Maridalen tirsdag.

 9. Ulf Jakob sier:

  Stiller i MD i dag.

 10. Marius Gi sier:

  Hverven i dag

 11. Martin Pe sier:

  Stiller i Maridalen torsdag og Sagene Kirke på søndag

 12. Bjørn K sier:

  Prøver meg i Hverven torsdag

 13. Martin Or sier:

  Hverven torsdag

 14. Magnus JFJ sier:

  Hverven torsdag

 15. Jan Tore sier:

  Noen som tenker MD imorgen Torsdag?

 16. Espen KJ sier:

  Satser på å stille i MD for et torsdagsritt i kveld. Med et lite vær og jobb forbehold..

 17. Espen R sier:

  Stiller i Maridalen i ettermiddag

 18. Håkon S sier:

  Hverven torsdag

 19. Erlend R sier:

  Stiller på min første Sagene økt ever i Maridalen i dag 🙂

 20. Anders R sier:

  Hverven, Gampen

 21. Tormod B sier:

  Stiller i Maridalen til klokken seks

 22. Marius Gi sier:

  Nytt forsøk i Hverven

 23. Martin Pe sier:

  Må stå over MD i dag. Tar det igjen på søndag.

 24. Helge K sier:

  Hverven i dag.

 25. Espen R sier:

  Rekker ikke idag likevel dessverre.

 26. Erno sier:

  Langtur i dag

Legg igjen en kommentar