KM Landevei 2017

Det er duket for årets første klubbmesterskap, dvs klubbmesterskap landevei. Som tidligere varslet finner det sted søndag 14. mai.

På grunn av trafikkavvikling kommer vi til å starte tidlig. Starten går således kl 08:00, og det er forventet at utøverne på være klare senest kl 07:50. Starten går fra Maridalen Vel som i fjor.

Løypa er den samme som ifjor, og det kjøres syv runder. Se link for løypa. Det vil bli kjørt masterbil den første runden pluss litt, dvs til «langbakken» på andre runden. For deltakere meld dere på nedenfor.

For å kunne arrangere et klubbmesterskap for landevei trenger vi også frivillige, men det er ikke så mange som trengs da vi allerede har fire navn på listen. Vi trenger noen løypevakter, en som kan kjøre masterbil, noen som kan bake kaker og stå i «kiosk», noen til å rigge opp/ned «telt» og noen til å overvåke målgang. Det aller viktigste er at vi trenger en arrangementsansvarlig. For de som ønsker/vil/kan bidra skriv det nedenfor samt hva du kan tenke deg å bidra med.

Vi håper å kunne arrangere et KM hvor det også kommer tilskuere fra klubben. Og gitt at rytterne vil passere start/mål seks ganger så vil det være gode muligheter for å se de underveis. Søndagens langtur vil denne uken starte fra Maridalen Vel og vi anbefaler så mange som mulig å ta turen opp i Maridalen før søndagens langtur.

 

Vel møtt!!

40 Responses

 1. Ole Jacob sier:

  Jeg kan stille på dugnad.

 2. Helge K sier:

  Stiller som deltaker

 3. Sigmund sier:

  Bortreist så kan dessverre ikke stille eller bidra

 4. Anders R sier:

  Tar hjulet til Naboen

 5. Bjørn K sier:

  noen må jo ta på seg rollen som Lanterne rouge. Stiller

 6. Andy sier:

  Dæggern det var tidlig på en søndag. Mulig jeg allerede er blant de fire som dere har på listen. Stiller uansett på dugnad. Gjerne kakebaking og kiosk.

 7. Espen KJ sier:

  Stiller (med dårlige bein fra ritt dagen før..)

 8. Frode sier:

  Stiller som deltaker

 9. Martin Pe sier:

  Stiller som deltaker!

 10. Stiller som deltaker

 11. Martin Paul sier:

  Deltager her

 12. Martin Or sier:

  Stiller som listefyll

 13. Klara sier:

  Stiller som deltakar

 14. Jørgen sier:

  Stiller som deltaker

 15. Daniel B sier:

  Stiller som deltaker altså..

 16. Martin Oh sier:

  Stiller som deltaker.

 17. Einar Ø sier:

  jeg kan stille som dugnad om ønskelig

 18. Mats D sier:

  Jeg blir med å sykle.

 19. Marius Gi sier:

  Hei igjen,
  Vi trenger flere funksjonærer til KM Landevei. Vennligst sjekk kalender og sett av tid slik at vi klarer å gjennomføre KM Landevei. Skriv inn ditt navn nedenfor dersom du har mulighet til å stille på søndag morgen.

  Pr dags dato har vi følgende som har meldt seg som funksjonær;
  Ole Jacob Nilsen
  Andy Chun Wai Yu
  Einar Østby
  Petter Skjåk Jensen
  Anders Johansen

 20. Anders N sier:

  Stiller som deltaker.

 21. Stine F sier:

  Stiller som deltaker 🙂

 22. Martin P. sier:

  Det bør forresten stå minst en person i krysset hvor man kommer ut i Maridalsveien igjen som stopper trafikken – helst i begge retninger når feltet kommer. Utover dette krysset så er det kanskje ikke behov for flere løypevakter? Så må noen stå på målstreken og telle runder og kanskje filme målgang så man kan ha backup til resultater! 🙂

 23. Erlend R sier:

  Stiller som deltager

 24. Andrea R sier:

  Stiller som deltaker

 25. Frode sier:

  Det bør også stå en vakt ved den lille broen i dumpen rett før veien deler seg mot Movann. Høy fart ned der, viktig å stoppe biler som kommer i motsatt retning over broen.

 26. Henning sier:

  Siden Hoffer’n stiller på brede dekk, sti og røtter på KM Rundbane får jeg gjøre et hederlig unntak for KM Landevei og stille som deltager 🙂

 27. Morten Lø sier:

  Stiller som deltaker

 28. Fredrik K sier:

  Deltar. Og håper dette åpner for at flere dødelige melder seg på, slik at det ikke blir så ensomt.

 29. Adrian sier:

  Funksjonær

 30. Nils-Erik sier:

  Stiller. Legg merke til det Fredrik!

 31. Frode sier:

  Takk for innsatsen til alle som bidro til gjennomføring. Det blir satt stor pris på!

 32. Martin P. sier:

  Stiller meg bak Frode der – takk til de som bidro! 🙂 Jeg var dessverre så kald etter målgang at jeg tok meg ikke tid til brus og kake!

 33. Erik Ha sier:

  +1 – kjempe innsats! Spesielt med tanke på at det ikke akkurat var 20 grader og sol i dag…

 34. Ole Jacob sier:

  Kudos til alle som stilte idag, og gratulerer til de to seirende.
  Har et par videoer fra nedkjøringen mot brua over Movassbekken. Hvis det er ønskelig, tror jeg at IT-evnene mine strekker til å få lagt det ut på FB ihvertfall. Noen som helst ikke vil bli offentliggjort?

 35. Henning sier:

  En gedigen kudos til alle som stilte som frivillige som stilte til tidlig start og ikke akkurat det beste været (undertegnede måtte selv gå en runde med seg selv på morgenen om det var verdt å stå opp)…
  Gratulerer også til Martin og Stine! Vel blåst! 🙂

 36. Jørgen sier:

  KOM var satt opp Sandermosen på fredag og alt lå til rette for en kamp om tittelen. Jeg var superklar. Akkurat ved vending førsterunden punkterte jeg. F…. tenkte jeg. Men jeg har aldri DNF i boka så slangen skulle byttes. Takk til Olav Magnus for bistand med dekkskifte. Vi var raske, men ikke raske nok. Jeg står ikke opp kl 06 på en søndag, og drar hjem etter en runde med master. Her skulle det jages. Jeg prøvde å ta igjen det tapte, men solo i 6 runder ble for tøft. Kudos til klubbmestere, vel fortjent. Arrangørstaben gjorde en strålende jobb, jeg følte meg trygg hele veien. Og takk for sekundering underveis. Kaka smakte fortreffelig selv med en bånnfrossen skrott. Lange ventiler er bestilt, så nå skal raceren også settes opp slangeløst. 😉

 37. Stine F sier:

  Tusen takk til alle som stilte opp igår, knall gjennomført! 🙂

 38. Nils-Erik sier:

  Dagen før meldte jeg meg på KM Landevei etter å ha oppfattet at en på samme nivå skulle stille (Det var bare tull og tøys skulle det vise seg). Det skal sies at jeg selv hadde litt lyst til å finne ut av hva dette var for noe.
  Spent var jeg der jeg syklet for meg selv i duskregn opp fra Oslo`s dvale en kald søndag morgen i mai 2017; Hva var dette? Hva hadde jeg gitt meg ut på? Hva gjør jeg her?
  Følgebilen første runde satt standard, og jeg perset med engang! Dog skal sies at jeg aldri har syklet den retningen før. Allerede før runde 2 var jeg blåst av. Av en eller annen grunn havner jeg ALLTID i et vakuum – når gutta i Sagene Sykkel skal knives.
  Gleden var derfor stor når damene tok meg igjen på runde 3. De var tøffere enn meg i de skarpeste svingene, samt at det var enklere å holde på moralen i det ikke altfor fine vårværet.
  Etter helt å ha avfunnet meg med min rolle, ble skuffelsen stor midtveis på runde 5. Damene hadde bare 6 runder! Nå var det bare å mobilisere – la damene knive om seier, og manne seg opp til runde 7. Den ensomme rytters kamp – altså nok engang. De fleste ryttere hadde forlatt målområdet, gruppebilde var for lengst tatt – og nedrigging var i anmarsj da jeg trillet i mål. Takket ja til kake – men takket høflig nei til kald cola. Det var allikevel en fornøyd mann som trillet ned til Sagene city, og i etterkant (nesten) i lykkerus over 15 plassen.

Legg igjen en kommentar