Nå kan du melde deg på KM Rundbane 2017

Tirsdag 23. mai smeller startskuddet og kampen om Stormester-trøya 2017 fortsetter. Alle som kjenner sin besøkelsestid møtes bunadskledd på Langsetløkka og starten går kl 19:30. Vi forholder oss tro mot tradisjonene så det er bare små justeringer på løypa i forhold til tidligere år. Det innebærer at det er en klar fordel å være kjent med løypa som blir marginalt merket. GPS sporet ligger her og er 98% riktig, avvikene vil bli merket. Vi kjører to runder og forventet vinnertid er i underkant av 40 minutter. 

Det blir fellestrening i løypa torsdag 18. mai, oppmøte på Langsetløkka klokken 19.00.

Melder det seg på tilstrekkelig av Sagenes nå mange kvinnelige syklister, kjører vi en egen gruppe for de. Hvis ikke blir det mix-fellesstart.

Sekretariatet er åpent ca 18:30. Det er bevoktet telt ved start der man kan legge fra seg stæsj som ikke er i bruk under rittet. Etter målgang er det brus og kaker til alle inkludert fotografer, støtteapparat og publikum.

Påmelding skjer i kommentarfeltet. De som melder seg på før søndag 21. mai kl 16:00 er garantert å få navnet sitt på de grisefete startnumrene vi bruker i Sagene IF Sykkel.

31 Responses

 1. Martin P. Martin P. sier:

  Jeg prøver meg!…

 2. Avatar Klara sier:

  Eg er med:-)

 3. Daniel B Daniel B sier:

  Jeg er med!

 4. Jørgen Jørgen sier:

  Jeg stiller

 5. Og jeg stiller

 6. Avatar Andy sier:

  Jeg stiller og

 7. Olve Olve sier:

  Jeg er med

 8. Bjørn Bjørn sier:

  Jeg stiller

 9. Espen T Espen T sier:

  Ut av dvalen/jobbkoma for å være med på KM. Dette blir vondt!

 10. Avatar Martin Oh sier:

  Stiller som fornedret listefyll.

 11. Sissel Sissel sier:

  Jeg er med!

 12. Avatar David sier:

  Jeg stiller

 13. Petter S Petter S sier:

  Jeg stiller

 14. Geir Inge Geir Inge sier:

  Jeg er med på rundbane

 15. Avatar Simen sier:

  Jeg er med

 16. Avatar Andrea R sier:

  Stiller som frivillig

 17. Blir DNS på meg. Teknisk :-/

Legg igjen en kommentar