Nettbutikken er åpen

Nettbutikken er nå åpen. Bestillinger kan legges inn frem til og med torsdag 10. august kl 23:59. Levering forventes uke 38. Dette er altså muligheten man har til å skaffe seg det man trenger av klær til høsten. Dette er også siste åpning av nettbutikken med Trimtex som leverandør. Hvem som vil bli ny leverandør, er ennå ikke bestemt. Draktdesignen vil så langt det er teknisk mulig forbli uendret ved leverandørbytte.

I nettbutikken vil dere finne skisser av alle plagg. Designet er enkelt, og temaet på tvers av kolleksjonen er at vi skal se like ut uansett hva vi bærer. Skissene skal med stor nøyaktighet vise hvordan plaggene blir i virkeligheten.

Verdt å merke seg er at sykkelvesten er gjennomsiktig bak, og derfor helhvit, slik at man ikke skal få «dobbeltdesign» når man bærer annet plagg fra kolleksjonen under. Thermojakken har et refleksbelegg utenpå lommene, derfor den litt diffuse visningen av grafikken der. Nevner også Stormestertrøyene – som dere forstår er det kun et fåtall medlemmer som skal/er berettiget til å bestille disse; de åtte som hittil har blitt kåret til Stormester.

Nytt av året er at vi har fått inn Giro speedsuit (one-piece, erstatter den midlertidige tempodrakten med lommer vi hadde i fjor). Videre erstattes Elite Lycra sko trekk (utgått) med den litt høyere modellen Giro skotrekk.  I tillegg har Elite Race damebuksene uten seler på nytt dukket opp! På den negative siden har begge de lange buksemodellene med pad gått ut av produksjon.

Når det gjelder selve nettbutikken er den flyttet over til ferskere løsning;

  • Denne krever at både nye og tidligere medlemmer oppretter ny brukerkonto hos Trimtex. Bruk teamkoden du har fått tilsendt på e-post.
  • Deretter får man tilgang til å handle/se prisene på våre produkter ved å melde inn teamkoden dere har fått tilsendt på e-post under Min Trimtex.

Se forøvrig nettbutikkens kundeservice side som blant annet gir detaljert info om størrelsene.

Til slutt, vi prøver å etablere et mer varig hjelpeforum for utveksling av størrelse/produkterfaringer. Denne type spørsmål/svar legges inn under Klær for fremtidig hjelp til andre.

Spørsmål kan også rettes til Trimtex.

Neste åpning av nettbutikken vil bli i 2018. Vi kommer tilbake med mer info om dette.

1 Response

  1. Henning sier:

    «Søndag 10. august»…. er det torsdag 10. august eller søndag 13. august…?

Legg igjen en kommentar