Prøve-KM CX

Vi ser oss dessverre nødt til å flytte prøve-KM CX noe pga at det blir for tidlig mørkt. Prøve-KM CX blir arrangert lørdag 11. november kl 12:00 ved Sognsvann.

Traseen vil være en runde på øststiden av idrettshøyskolen ved Sognsvann. Runden kan kjøres igjennom ved å møte på CX-treningene. Starttidspunkt er 12:00, og det er fellesstart.

Arrangementet krever forberedelser fra arrangøren, i tillegg til at det er ønskelig i forkant å kunne publisere den endelige listen med startnummer. Vi ber derfor om at all påmelding skjer via kommentarfeltet nedenfor innen kl 24:00 mandag 6. november – ingen etteranmelding.

Sagene IF Sykkel trøye benyttes, og all opptreden skal være i følge vår vedtatte code of conduct.

Frivillige

Som vanlig trenger vi også frivillige for å kunne arrangere. Det vil i all hovedsak være bistand til tidtakning. Kan du stille så meld fra i kommentarfeltet.

Oppdatering;

Arrangementet finner sted lørdag 11. november kl 12:00 på Voldsløkka! Altså det er flyttet fra Sognsvann til Voldsløkka.

Møt opp og hei!

 

 

7 Responses

  1. Fredrik K sier:

    Jeg har tidligere meldt meg som frivillig til KM-CX. Jeg er i utlandet på den nye datoen, og kan derfor ikke hjelpe til.

  2. Lars Roar sier:

    Veit jeg er sent ute, men jeg stiller!

Legg igjen en kommentar