Den splitter nye nettbutikken er åpen

 

Hurra! Nettbutikken er nå åpen. Bestillinger kan legges inn frem til og med søndag 18. mars kl 23:59. Forventet leveringstid er ca. seks uker. Det betyr at du kan få den nye bunaden i tide til Enebakk rundt.

Sagnene har byttet leverandør, og vi får nå klær fra italienske Nalini. Hvis du lurer på om det er bra kvalitet, så kan det for ordens skyld nevne at det er de som produserer klærne til bl.a. Ralpha og at Confids-laget bruker tøyet deres. Dere kan lese mer om Nalini her.

Prøve klær

Vi hadde en begrenset periode en prøvekolleksjon på Spinn, men den er dessverre allerede returnert.

I nettbutikken vil dere finne skisser av alle plagg. Designet er enkelt, og temaet på tvers av kolleksjonen er at vi skal se like ut uansett hva vi bærer. Verdt å merke seg er at vi nå har regnjakke og løse bein og armer som er vannavvisende. Nevner også Stormestertrøyene – som dere forstår er det kun et fåtall medlemmer som skal/er berettiget til å bestille disse; de åtte som hittil har blitt kåret til Stormester. Vi har to typer trøyer – begge i super kvalitet, men hvor en er mer kroppsnær en den billigste.

Opprett konto

Når det gjelder selve nettbutikken ligger denne hos Spinn.no.

 • Denne krever at både nye og tidligere medlemmer oppretter ny brukerkonto hos Spinn. Bruk teamkoden du har fått tilsendt på e-post.
 • Etter du har registrert deg, er det bare begynne å handle.

Til slutt, vi prøver å etablere et mer varig hjelpeforum for utveksling av størrelse/produkterfaringer. Denne type spørsmål/svar legges inn under Klær for fremtidig hjelp til andre.

Spørsmål kan også rettes til Jesper Geijl hos Racing Depot.

 

17 Responses

 1. Henning sier:

  Ut fra bildene over ser det ut til at den sorte stripa går rundt hele trøya på regular-utgaven, mens den er hvit under armene på aero-utgaven. Stemmer det?

 2. Eirik D sier:

  De har ikke en størrelsesguide som kan legges tilgjengelig i nettbutikken eller Sagenesykkel under «Klubbeffekter» og «Klær»?

 3. 1. Stripen skal gå rundt – for at vi skulle få åpent butikken, har jeg ikke gått over skissene i detalj. Det vil bli gjort.
  2. Skal sjekke med Racing Depot om størrelsesguide

 4. Nye medlemmer legger inn rabattkoden fra min idrett i webshopen for å få rabatt – denne rabatten blir ikke trukket fra ved kjøp, men krediteres kredittkortet ditt etter du har betalt.

 5. Nye medlemmer legger inn rabattkoden fra min idrett i webshoppen for å få rabatt – denne rabatten blir ikke trukket fra ved kjøp, men krediteres kredittkortet ditt etter du har betalt.

 6. Simen sier:

  Er det bare jeg som ikke får til dette, eller…?
  Har registrert og avregistrert og re-registrert meg x antall ganger, men får ikke opp «klubb» som valgmulighet på Spinn-siden.

 7. Henning sier:

  Regner med at du har prøvd, men i tilfelle ikke så legg inn team-koden du fikk per mail i feltet for rabattkode. Glemte det da jeg registrerte meg og fikk ikke opp klubb, men la den inn i etterkant og da kom Sagene opp.

 8. Martin Oh sier:

  Noe nytt om prøveklær?

 9. Adrian sier:

  Jeg registrerte meg med rabattkoden og da kom ikke klubbfanen opp. Jeg måtte logge ut og inn igjen for at den skulle bli tilgjengelig.

 10. Simen sier:

  Løsningen var bare å gå inn på «min side» og legge inn koden flere ganger (selv om det stod «kode allerede registrert»). Funket på tredje forsøk 😁

 11. Thomas K sier:

  Lite innspill ang størrelse: Jeg er S i Trimtex Elite-trøya og M i bib. Jeg velger nå M i aero-trøya og M i bib etter å ha prøvd kolleksjonen på klubbkvelden. Korte hansker er fortsatt S, slik jeg har i Trimtex.

 12. KG sier:

  Jeg glapp dessverre klubbkvelden og prøvekolleksjonen – men det ligger et skjema her; https://nalini.cc/pages/size-chart
  Ser det riktig ut?

 13. Jouko sier:

  Det ser ut at jeg ikke har fått tilsendt teamkoden på e-post, og kan dermed ikke etablere ny brukerkonto.
  Har betalt treningsavgiften i januar, men fikk ikke varsling for den heller på e-post. (E-postadressen er riktig på Min idrett)

 14. Atle K sier:

  Hei Jouko! Både betalingskrav og epost med draktinfo sendes via adresselista i MinIdrett, så du bør dobbeltsjekke adressen, evt se i spam-filter. Jeg sender også ny mail direkte fra medlemskontoen til Sagene Sykkel.

 15. Jouko sier:

  Takk Atle! Jeg fikk nå en e-mail, og klarte å sende en bestilling 30 minutter før fristen 🙂

 16. Hei! For oss (evt bare meg?) som ikke fikk ut fingern med å registrere meg som medlem før en uke etter at butikken stengte… Er alt håp ute for å få ikle seg den fete drakten denne sesongen? 🤦🏼‍♂️

 17. Espen T sier:

  Håpet er ikke ute, men detaljene er ikke helt klare. Det blir flere muligheter gjennom sesongen. Tipper også at det blir mulig å kjøpe pent brukte trimtex-trøyer som ventedrakt inntil leveranse ved neste åpning 🙂

  mvh Espen

Legg igjen en kommentar