Sommeravslutning

Hei og hå,

Vi drar i gang sommeravslutning torsdag 5. juli. Opplegget blir som følger; oppmøte i Brekkekrysset kl 18:30 hvor det kjøres en tur i Maridalen. Deretter går ferden opp til Grefsenkollen. Opp til Grefsenkollen blir det en «uoffisiell konkurranse» 🙂

Vi har reservert bord på Grefsenkollen til kl 19:30, dvs enten ute eller inne avhengig av været. Det blir servert pizza buffet, og prisen pr person for pizza er kr 200,-. Det er naturligvis også mulig å møte direkte på Grefsenkollen dersom det ikke frister med en treningsøkt først.

Gitt at vi reserverer bord må vi vite hvor mange som kommer, og det er bindende påmelding. Påmeldingsfrist er førstkommende torsdag, dvs 28. juni kl 22:00.

Vel møtt!

19 Responses

 1. Espen KJ sier:

  Bra insj. Jeg er med

 2. Erik Ha sier:

  Jeg blir med

 3. Jørgen sier:

  Veldig hyggelig tiltak. Jeg er med.

 4. Adrian sier:

  Jeg vil være med

 5. Oktay Dordipour sier:

  Jeg blir med. (Laktosefri mat for meg hvis dere bestiller i forveien)

 6. Martin Or sier:

  Jeg vil også være med

 7. Ilona Jambor sier:

  Jeg er med

 8. Litt sent, men jeg er med!

 9. Einar Østby sier:

  jeg er med.

 10. Simen Huseby sier:

  Stiller så langt det lar seg gjøre! Leste først nå.

 11. Thomas K sier:

  aiai, for sent? Jeg vil gjerne joine!

Legg igjen en kommentar