Behandlingstilbud til Sagene IF Sykkel

Medlemmer vil prioriteres på timer, få rabatt på behandling og god rådgivning fra en svært erfaren sykkelterapeut.

 

Om meg

Jeg er utdannet osteopat, en utdanning som spesialiserer seg på manuell behandling av muskel- og skjelettplager. Jeg er behandler for de norske landslagene innen terreng- og landeveissykling, jobber for NCF under mesterskap og er også selv ivrig på sykkel, både på landevei og terreng. Siden jeg var ferdigutdannet i Oslo har jeg behandlet flere tusen pasienter med ulike smerter og plager.

Pasienter oppsøker en osteopat med plager som har utgangspunkt i muskler og skjelett. Hit kommer pasienter med langvarige problemer/smerter, kanskje der hvor annen behandling ikke har hjulpet, eller for en generell undersøkelse for å se at kroppen yter og fungerer optimalt, f.eks før en konkurranse. Kroppens belastningsmønster og arbeidsøkonomi er viktige stikkord for når en opplever smerter eller ubehag i en øvelse. Min oppgave er å lokalisere restriksjoner eller skadede strukturer, behandle og gi konkrete råd, tips og øvelser som kan hjelpe deg mot dine mål. Jeg har spesialisert meg på behandling av idrettsutøvere, hvor jeg har jobbet mest med syklister, men uansett hvilke plager eller problemer du opplever er du velkommen hos meg.

Behandling kan bedre evnen til å adaptere et mer økonomisk arbeidsmønster i muskel- skjelettsystemet. Dette kan særlig være nyttig under tunge treningsperioder, samt før og etter konkurranse.

Medlemmer i Sagene IF Sykkel får 500 kr rabatt ved førstegangskonsultasjon og 20% rabatt på oppfølgende konsultasjoner.

 

Prispunkter pt er følgende:

Førstegangskonsultasjon (1 time) 1350 kr – 500kr = 850 kr

Oppfølgende behandling (30 min) 850 kr – 20% = 680 kr

 

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du kjenner på plager eller restriksjoner som du ønsker å få hjelp med, eller har et generelt ønske om å bedre prestasjonene dine. Gleder meg til å se dere på klinikken.

 

Vennlig sykkelhilsen

Bård Sturla Stokke

+47 416 38 438

www.stokkeosteopati.no

Legg igjen en kommentar