KM CX 2018 – Resultater

KM i cyclocross gikk av stabelen på Voldsløkka torsdag 25. oktober. Totalt 9 deltakere klarte å rive seg løs fra jobb i tide til rigging av bane og rittstart litt etter kl 17. På tross av rigging samme ettermiddag, solnedgang kl 18 og uten frivillige ble det takket være god kollektiv innsats satt opp en verdig crossløype akkurat i tide til 45 minutter med lidelse før sola gikk ned.

I en kompakt og nådeløs løype skapte Lars Sigve seg etterhvert en luke til Fredrik som ham holdt inn til en imponerende seier. Det ble mange bra fighter og mange saftige tryn på et sleipt underlag. Belgisk øl ble foræret vinnerne og velsmakende kake til alle deltakerne. Takk til alle som deltok og bidro ved opp- og nedrigging!

Resultater;

Plass Navn
1 Lars Sigve Puntervold
2 Fredrik Krey Berntz
3 Daniel Brodshaug
4 Lars Roger Uggerud Dugstad
5 Eirik Danielsen
6 Helge Kolstad
7 Åsmund Aasland
Anders Johansen (DNF)
Bjørn Kvigne (DNF)

Legg igjen en kommentar