Kjøp vintertøyet nå – nettbutikken er nå åpent til søndag kl 23.59

Hurra! Nettbutikken er nå åpen. Ordre kan legges inn frem til og med torsdag 8. november søndag 11. november kl. 23:59. Forventet leveringstid er ca. seks uker. Vi krysser fingrene for at dette er tilfelle denne gangen.

Sagnene har altså byttet leverandør, og vi får nå klær fra italienske Nalini. Hvis du lurer på om det er bra kvalitet, så kan det for ordens skyld nevne at det er de som produserer klærne til bl.a. Ralpha og at Confids-laget bruker tøyet deres. Dere kan lese mer om Nalini her.

Prøve klær

Prøvekolleksjonen kom ikke fram, men finner du en oversikt over de forskjellige størrelsene hos Nalini.

I nettbutikken vil dere finne skisser av alle plagg. Designet er enkelt, og temaet på tvers av kolleksjonen er at vi skal se like ut uansett hva vi bærer. Nevner også Stormestertrøyene – som dere forstår er det kun et fåtall medlemmer som skal/er berettiget til å bestille disse; de åtte som hittil har blitt kåret til Stormester. Vi har to typer trøyer – begge i super kvalitet, men hvor en er mer kroppsnær en den billigste.

Neste åpning blir i

august.

Opprett konto

Når det gjelder selve nettbutikken ligger denne hos Spinn.no.

  • Denne krever at både nye og tidligere medlemmer oppretter ny brukerkonto hos Spinn. Bruk teamkoden du har fått tilsendt på e-post.
  • Etter du har registrert deg, er det bare begynne å handle.

Til slutt, vi prøver å etablere et mer varig hjelpeforum for utveksling av størrelse/produkterfaringer. Denne type spørsmål/svar legges inn under Klær for fremtidig hjelp til andre.

Spørsmål kan også rettes til Jesper Geijl hos Racing Depot.

2 Responses

  1. Magnus JFJ sier:

    Registrerte meg som bruker iht instruks i e-post, men får ikke opp klubb-fanen i menyen hos spinn… Noen triks?

Legg igjen en kommentar