Årshjulet 2019 er oppdatert

Da er det snart sesongstart for alle kvinner og menn i sort og hvitt. Dette er datoene du bare må sette av først som sist. Årets KM-datoer er bestemt. Det samme gjelder for årets vakreste sesongavslutning, Sagenens tradisjonelle og sagnomsuste Hjulebord.

Den som gjør det best i KM blir Stormester og får lov til å bære den ekstra fete drakta med stjerner på ermet. For være med i kampen å bli  Sagenes Stormester i 2018, må du stille på minst tre ritt. Et av de må enten være landevei eller terreng. CX er bare oppvisningsgren i år og gir ikke tellende resultat i sammendraget.

Kalenderen er som følger:

KALENDER
DatoØvelseGren
6. juniKM TempoLandevei
11. juniKM RundbaneTerreng
16. juniKM LandeveiLandevei
13. augustKM MaratonTerreng
2. septemberKM KlatringLandevei
22. septemberKM CyclocrossLandevei/Terreng
30. novemberHjulebordFristil

Pliktig dugnad

Det er også i år er det dugnadsplikt for medlemmer. Det vil si at du må stille som frivillig på et KM. Vi sender ut lister om dette rett over påske. Kan du ikke på den datoen du har fått tildelt, er det ditt ansvar å bytte med noen andre i klubben. Vil du derimot velge en dato selv, kan du melde deg på dugnad til et spesifikt via denne lenken. Blir det mange som melder seg på ett bestemt arrangement, vil vi kunne måtte  fordele frivillig til andre datoer.

Fellestrening

Årets første fellestreninger er allerede i gang. Landeveistrenignen har ofte oppmøte ved Brekkekrysset klokken 18.00. Treningene blir i år på tirsdager og torsdager for landevei. Sagene-sti kjører felles turer i litt grovere terreng hver tirsdag. Disse starter vanligvis fra Langsetløkka. Felles langturer på lørdag og søndag. Det blir lagt ut egne ukesposter for trening hver søndag. Her kan du melde fra hvilke treninger du ønsker å delta på. Husk at i Sagene er det vi som trener oss selv, ingen er ansatt som trenere.

Da ønsker vi i Sagene alle medlemmer et riktig godt sykkelår i 2019. Vi sees med hjelmen på.

Hilsen Marius (DS landevei) og Per Christian (DS terreng)

Legg igjen en kommentar