Trening uke 22

Rittsesongen er for mange i gang, og bunaden har ved flere anledninger bekledd pallen den siste uken. Gratulerer!

Apropos konkurranse, førstkommende søndag passerer Tour of Norway vårt nærområde. Det blir derfor langtur til Sundvollen på søndag for å heie på vår egen Carl Fredrik Hagen som deltar. Vi håper så mange som mulig blir med på denne turen. Sagene IF Sykkel stiller med gratis boller på Sundvollen for våre medlemmer. Møt opp og hei på Calle!

Asfalt
Tirsdag: Fartslek i Maridalen. Toget går kl 18:30 fra Brekkekrysset. Vi kjører enten t/r Skar + 1 x NC eller 2-3 x NC. 

Torsdag (Kristi himmelfartsdag): Rolig langtur. Toget går fra Sagene Kirke kl. 10.00. Rute avhenger av vær/vind og ønsket stoppested. Vi deler opp i 2 grupper dersom vi blir mange og det er forskjellige ønsker for snittfart.

Søndag: Rolig langtur. Toget går fra Sagene Kirke kl. 11.30. Ruten går denne søndagen til Sundvollen for å se Tour of Norway, og viktigst heie på vår egen Calle. Tempo blir justert slik at det sykles i en gruppe hele veien til Sundvollen.

Feltet passerer Sundvollen mellom 14:00 og 14:30. Etter feltet har passert Sundvollen sykles det valgfri rute videre, eksempelvis om Sylling/Lier og Asker inn til Oslo.

Legg igjen kommentar hvis du planlegger å stille på noen av øktene, og følg med i tilfelle endringer. Det er også fult mulig å benytte kommentarfeltet til å ta initiativ/avtale fellestreninger utover de nevnte dager denne uken. Det oppfordres til samkjøring og koordinering til ritt.

Vel møtt!

10 Responses

 1. For terrengsyklistene er det mulighet for å teste den ny KM Rundbaneløypa på tirsdag kl 18.00. Oppmøte på Langsetløkka

 2. Jeg er med søndag!

 3. Lars Sigve sier:

  Jeg stiller på søndag! (blir også med på langsetløkka på tirsdag)

 4. Klara sier:

  Eg er med på sundag!

 5. Wilhelm John sier:

  Med på søndag

 6. Linda K sier:

  Jeg er med søndag

 7. Olav V sier:

  Jeg er med i dag

 8. Linn C sier:

  Jeg er med

 9. Linn C sier:

  Ilona kommer også

 10. Daniel B sier:

  prøver å rekke 1130 i dag

Legg igjen en kommentar