Nå kan du melde deg på KM rundbane

I år er det splitter ny løype.

Tirsdag 11. juni  smeller startskuddet og kampen om Stormester-trøya 2019 fortsetter. Alle som kjenner sin besøkelsestid møtes bunadskledd på Langsetløkka og starten går kl 19:00. I år lanserer vi en helt ny løype. Løypa har mange kjente partier, men har tatt opp i seg at en del av strekken vi har brukt tidligere har blitt dårlige. dette GPS sporet ligger her og er segmentet som er merket Sagene KM Rundbane 2019. Vi kjører fire runder for menn og tre runder fir kvinner. Forventet vinnertid er i underkant av 40 minutter. Takk til Brede og Jørgen for å ta initiativet til den nye løypa.

Det blir fellestrening i løypa tirsdag 28. mai og tirsdag 4. juni. Oppmøte på Langsetløkka klokken 18.00.

Melder det seg på tilstrekkelig av Sagenes nå mange kvinnelige syklister, kjører vi en egen gruppe for de. Hvis ikke blir det mix-fellesstart.

Sekretariatet er åpner ca 18:00. Det er bevoktet telt ved start der man kan legge fra seg stæsj som ikke er i bruk under rittet. Etter målgang er det brus og kaker til alle inkludert fotografer, støtteapparat og publikum.

Påmelding skjer i kommentarfeltet. De som melder seg på før søndag 9. juni kl 16:00 er garantert å få navnet sitt på de grisefete startnumrene vi bruker i Sagene IF Sykkel.

Løypebeskrivelse Rundbane 2019 – NY LØYPE

Runden er på 2,9 km

Herrer sykler 4 runder, 11,6 km

Damer sykler 3 runder 8,7 km

Start som før, rett på oversiden av bommen. Grus opp til første topp så deretter på grusen til venstre slakt nedover. Hardt 180 grader til venstre på kjerrevei/grus ca 100 m, inn på sti slak venstre i god flyt over kamelpuklene inn mot løkka. Følg sti inn og over rockgarden (A-spor) eller rundt (B-spor). 180 grader oppover og så ut på sti 300 m ned til grusen, hardt til høyre ved rota. Følg så grusen 150 m forbi kamelpuklene du akkurat syklet, inn på sti venstre over bro. Følg stien et stykke utover, god fart, ned en bakke, opp en liten knekker så slakt oppover mot en liten knaus med et par kruks. Like før nedkjøring tas det til venstre på sti og 180 grader tilbake. Følg flyten langs skrååsen og slakt nedover. I bunn av bakken tas det til høyre over en knaus og trebro, opp en bratt knekker på 100 m. Følg stien tilbake mot løkka med et lite oppoverkruks. Nå er du tilbake på grusen like ved rota, kjør 20 m på grus og slakt til høyre på sti (gruset i starten). Følg stien langs grusveien ca 100 m og snu 180 grader tilbake på grusen igjen. Kjør på grusen 100 m til rett før rota, og ta doseringen inn og 180 grader inn over mot løkka igjen, opp en liten bakke med røtter, nedover, med lite dropp, hopp og ned mot dropp (A-spor) eller rundt droppet (B-spor), opp igjen 180 grader i ca 75 m, snu 180 grader igjen og full fart over en dump inn mot vending på Langsetløkka.

15 Responses

 1. Klara sier:

  Eg er med!

 2. Kirstin L sier:

  Jeg blir med

 3. Henning sier:

  Jeg slenger meg med for å konstatere sviktende form

 4. Bjørn K sier:

  Med som listefyll

 5. Martin Oh sier:

  Usikker om det går, men prøver

 6. Linda K sier:

  Jeg er med….hvis jeg rekker det 🙂

Legg igjen en kommentar