Nå kan du melde deg på KM Tempo 2019

Det er duket for første øvelse i Stormester kåringen. Torsdag 6. juni arrangeres klubbmesterskapet i selvpining, også kalt KM Tempo…

Traséen er enkel: fra busskuret i Hvervenbukta, vending i rundkjøringen ved Tusenfryd og tilbake til start, i underkant av 21 km. Premliminært starttidspunkt for første syklist ut er 18:30, og deretter 30 sekunders intervall mellom rytterne. Det er felles info kl 18:15 – be there!

Startrekkefølge blir hovedsaklig fjorårets resultatliste snudd på hodet. Nyankomne blir plassert etter beste skjønn. Målet er at færrest mulig blir forstyrret av å bli tatt igjen.

Dette krever noen forberedelser fra arrangøren, i tillegg til at det er ønskelig i forkant å kunne publisere den endelige listen med starttider. Vi ber derfor om at all påmelding skjer via kommentarfeltet nedenfor innen kl 24:00 tirsdag 4. juni – ingen etteranmelding. Slik sikrer vi en enkel gjennomføring med korrekte sluttider.

Sagene IF Sykkel trøye benyttes, og all opptreden skal være i følge vår vedtatte code of conduct.

Frivillige

Dersom en halvtime med syre ikke står høyest på ønskelisten, er det selvfølgelig også behov for help i arrangørstaben, først og fremst minimum 3 personer til startavvikling og tidtaking. Meldes også tilbake nedenfor.

19 Responses

 1. Linda K sier:

  Melder meg til arrangørstaben 🙂

 2. Atle R sier:

  Familien Rømo stiller med 2 stk. Far og nyinnmeldt sønn, Erik(14).

 3. Henning sier:

  Gir temposykkelen et forsøk, krysser fingrene for at yr.no bommer på varselet

 4. Jørgen S sier:

  Henning, det blir mye regn.
  Jeg stiller.

 5. Lars Roar sier:

  Har dratt på meg en lei forkjølelse og må dessverre melde avbud til tempoen.

 6. Marius Gi sier:

  Vi velger pga av været å avlyse dagens KM Tempo. Vi kommer tilbake med ny dato.

Legg igjen en kommentar