Trening uke 33

Sommerferien er over og mange er tilbake i jobb og trening igjen. Sommeren har for mange gitt gode sykkelopplevelser, og ikke minst vi har sett bunaden på pallplasseringer også igjennom sommeren. Tirsdag er det KM Maraton, og vi anbefaler alle som vil/kan om å delta alternativt stille som funksjonær.

Asfalt
Tirsdag: Fartslek i Maridalen. Toget går kl 18:30 fra Brekkekrysset. Vi kjører enten t/r Skar + 1 x NC eller 2-3 x NC. Etter endt økt kan en sykle om Langsetløkka for å se målgang av KM Maraton.

Torsdag: Fartslek i Maridalen. Toget går kl 18:30 fra Brekkekrysset. Vi kjører enten t/r Skar + 1 x NC eller 2-3 x NC.

Søndag: Rolig langtur. Toget går fra Sagene Kirke kl. 10.00. Rute avhenger av vær/vind og ønsket stoppested. Vi deler opp i to grupper dersom vi blir mange og det er forskjellige ønsker for snittfart. 

Legg igjen kommentar hvis du planlegger å stille på noen av øktene, og følg med i tilfelle endringer. Det er også fult mulig å benytte kommentarfeltet til å ta initiativ/avtale fellestreninger utover de nevnte dager denne uken. Det oppfordres til samkjøring og koordinering til ritt.

Vel møtt!

4 Responses

  1. Jeg slenger meg på torsdagen! Min første trening med Sagene IF (eller noen annen IF, for den saks skyld). Gleder meg til å se nye fjes 😊

  2. Marius Gi sier:

    Jeg sykler tur på dagtid både tirsdag og onsdag. Tidspunkt/lengde er avhengig av vær. Tirsdag blir det kl 10:00. Si ifra dersom noen ønsker å være med tirsdag eller onsdag.

  3. Jørgen Mo sier:

    Jeg stiller også på torsdag! Som for Ola så blir dette også min første Sagene-trening 😀

  4. Fartein B sier:

    Er med på torsdag:)

Legg igjen en kommentar