Kjøp vinterbunaden nå – draktbutikken er åpen

Hurra! Nettbutikken er nå åpen og med mange spennende nye plagg. Bestillinger kan legges inn frem til og med mandag 1. september kl. 23:59 . Forventet levering i oktober/november.

Sagnene sykkel har klær fra italienske Nalini. Hvis du lurer på om det er bra kvalitet, så kan det for ordens skyld nevne at det er de som produserer klærne til bl.a. Ralpha og at Confids-laget bruker tøyet deres. Dere kan lese mer om Nalini her. Denne gangen har vi også egne MTB-klær fra Santiti.

Prøve klær

I nettbutikken vil dere finne skisser av alle plagg. Designet er enkelt, og temaet på tvers av kolleksjonen er at vi skal se like ut uansett hva vi bærer.  Nevner også Stormestertrøyene – som dere forstår er det kun et fåtall medlemmer som skal/er berettiget til å bestille disse; de ni som hittil har blitt kåret til Stormester. Vi har to typer trøyer – begge i super kvalitet, men hvor en er mer kroppsnær en den billigste.

Størrelsestabell for Nalini finner du her.

Størrelsestabell for Santini finner du her.

Opprett konto

Når det gjelder selve nettbutikken ligger denne hos Spinn.no.

 • Denne krever at både nye og tidligere medlemmer oppretter ny brukerkonto hos Spinn. Bruk teamkoden du har fått tilsendt på e-post.
 • Etter du har registrert deg, er det bare begynne å handle.

Til slutt, vi prøver å etablere et mer varig hjelpeforum for utveksling av størrelse/produkterfaringer. Denne type spørsmål/svar legges inn under Klær for fremtidig hjelp til andre.

Spørsmål kan også rettes til Jesper Geijl hos Racing Depot.

8 Responses

 1. Ole Jacob sier:

  Mulig jeg er treg, men jeg finner ikke noe av Santini i nettbutikken.

 2. Brede sier:

  Jeg er også treg og finner bare undertrøye og sokker fra Santini, men det er vel ikke MTB spesifikt:-)
  Tilbys løse armer eller har det gått ut av sortimentet?

 3. Christian S sier:

  Noen som vet når neste handlemulighet åpner seg?

 4. Hei, vi åpner i slutten av januar

 5. Christian S sier:

  Takk for raskt svar 😊

 6. Bjørnar sier:

  Når ventes neste runde med nettbutikk?

 7. Har dere hørt noe om forventet levering for bestillingen?

 8. Hei, vi vet ikke når klærne blir levert. Fabrikken til Nalini i som ligger ei Italia har vært stengt siden korona-utbryddet, og vi har ikke noen informasjon om når de får startet produksjonen igjen. Det kommer nok til å ta tid før Italia er på beina igjen dessverre.

Legg igjen en kommentar