Bli med Calle på sykkeltur

Som alle sannsynligvis vet gjorde vår egen Carl Fredrik Hagen det særdeles sterkt i Vuelta a Espana, og er nå klar for sykkel VM kommende uke. Tirsdag 1. oktober er Calle tilbake fra sykkel VM, og vi arrangerer sykkeltur for klubbens medlemmer.

Oppmøtested er Brekkekrysset kl 17:00 1. oktober. Ta med lys for det blir tidlig mørkt. Opplegget blir som følger; rolig sykkeltur i Maridalen (ja, tempoet skal være rolig nok til at alle kan holde følge). Vi fortsetter ferden videre bort mot Gressbanen og deretter opp til Tryvann. På ferden opp til Tryvann kan de som har lyst teste formen mot en av verdens beste klatrere.

Dette skal være en sosial tur hvor alle skal få muligheten til å snakke med Calle og stille de spørsmål dere lurer på. Om det er hvordan det var i Spania eller VM, hvordan legge opp vintertreningen eller rett og slett hvilke ambisjon Calle har for det viktigste som syklist; nemlig segmentet opp til Tryvann 🙂

Vi håper så mange som mulig stiller opp på denne sosiale turen! Meld deg på ved å skrive navnet ditt nedenfor.

14 Responses

Legg igjen en kommentar