Vil du høre Carl Fredrik Hagen fortelle om sitt første år som proff?

Vi har vært så heldige at Carl Fredrik/Calle/Runner stiller opp for oss med et foredrag. Det har tittelen «Mitt første år som proffsyklist – fra tapet av en nær venn til norsk sykkelhistorie». Foredraget vil bli gjort i intervjuformat hvor våre egen Marcus Liebold vil intervjue Calle.

Dette finner sted tirsdag 5. november kl 19:00 i Sagene IF sitt nye klubbhus i Stavangergata 32. Lokalet vi bruker er i andre etasje innerst i gangen.

Vi håper så mange som mulig kommer for å høre på den spennende reisen Calle har vært med på i sitt første år som proff. For de av oss som var på hjulebordet 2017 blir det kanskje enda mer spesielt siden han da fortalte at om han ikke ble proff i 2018 kom han til å legge opp. En kort beskrivelse av hans eventyrlige første proffsesong finner du her.

Det kan være at vi ordner med noe servering, men det kommer vi tilbake på. Følg med på feed’en her for siste info. Vennligst kommenter nedenfor om du kommer.

31 Responses

 1. Atle K sier:

  Selvfølgelig!

 2. Jørgen S sier:

  Jeg kommer så klart og gleder meg

 3. Olav V sier:

  Jeg blir med

 4. Ilona Jambor sier:

  Kommer:)

Legg igjen en kommentar