Sagene Damer tar steget videre

Som noen av dere sikkert har fått med dere, har damene i Sagene Sykkel blitt mer og mer aktive utover sesongen. Aktive har dem alltid vært, men nå har de virkelig tatt steget med et forsøk på å inkludere flere jenter inn i idretten!

Francisca, Klara og Linda etter Allianseloppet i 2018.

Det har nok ikke kommet så tydelig frem her på nettsiden at damene har gjort et tak. Instagram har blitt en plattform hvor det nå har blitt etablert gode rutiner for rittoppdateringer, treningsbilder og motiverende videoer. Likevel ser damene det nyttig å fremme tiltaket også her på nettsiden. Trossalt er ikke alle på sosiale medier. Per dags dato er det de faste 8 damene som styrer denne kanalen, og har på sitt forsøk ved rekruttering lykkes med å få med noen flere. Over nyttår skal damene samles for et årsmøte, hvor den felles rittkalenderen skal legges, utenlands treningsopphold og andre sosiale «happeninger» skal planlegges.

Oppdatering etter årsmøte og planen for 2020 vil komme her på nettsiden samt på instagramprofilen. Forøvrig heter profilen «Team Sagene Sykkel».

Selvom planen ikke er lagt, er det likevel ingen grunn til å nøle. Er du jente og ny innen idretten, eller en rutinert syklist som trenger et lag, ja da er Team Sagene noe for deg. Damegruppa består av damer i alle aldre med et variert nivå. Damene er å finne på den langstrakte landeveien og i tett skog med flott natur! Har du noe spørsmål om klubben generelt eller om damegruppa, ta kontakt på instragram eller per e.post.

Instagramprofil: Team Sagene Sykkel
E-post adresse: teamsagenesykkel@hotmail.com

Helgetur til Strømstad 2019
Glad (og sliten) gjeng etter Birkbeinerrittet 2019
Vi tar også hardøktene sammen

1 Response

  1. Marius Gi sier:

    Fantastisk initiativ! Tommel opp!

Legg igjen en kommentar