Oppsummering av året for damene

Mandag kveld samlet 7 damer i Team Sagene Sykkel for å oppsummere året som var. Som vanlig møttes de på Peleton, og snakket om sykkel mens pizza og kaffe ble servert. Peleton har forøvrig blitt det uhøytidelige samlingspunktet for teamet. I lag med Peleton skal damene henge opp en aldri så liten «reklameplakat» i lokalet. Damene har håp om at dette kan vekke interesse hos de mindre etablerte i sykkelmiljøet.

Alt i alt ble det et vellykket møte hvor flere temaer ble diskutert. Blant annet trening, treningsopphold og rittdeltakelse. Damene sier seg fornøyde med den innsatsen de har hatt for 2019 sesongen, men har vel så flere planer for det kommende året. Et større tiltak som skal inn nå for 2020 sesongen er større bidrag til aktiv rekruttering av jenter og kvinner. Målet for 2019 var at hver dame skulle rekruttere minst èn dame hver. Og det har vi fått til! Noen med flere også! Det vil si at deltakerantallet har økt med over 100% på damefronten i Team Sagene Sykkel.

Per nå legges det en slagplan i hva de nåværende damene skal delta av i ritt. Fullstendig rittkalender kommer. Her kan det være spennende å følge med på damene, som i varierte grupper skal delta på blant annet NC Maraton, NC rundbane, Enduro-seriene samt landevei. I tillegg planlegges det en rekke sosiale happenings, som også vil bli en del av planen. Formålet med en åpen plan er at flere kan få innblikk i hvordan en typisk sesong kan se ut (uavhengig av nivå), samt forhåpentligvis lokke flere til å delta i lag med damene. Med åpen plan har damene troa på at flere ser seg mulighet til å henge seg med på spesielt treningsøkter!

Damene vil fortsette å holde både hjemmesiden og instagramprofilen oppdatert underveis i tiden fremover!
Instagramprofil: @teamsagenesykkel

Legg igjen en kommentar