Aktivitet fremover

Før helgen og på mandag kom det endelig litt gode nyheter; noe aktivitet kan påstartes igjen 🙂 Selvfølgelig er det en rekke regler som skal følges, men viktigst av alt vi kan gjennomføre noe aktivitet.

Det er en rekke regler som skal følges for utøvelse av trening og konkurranser, og det er nødvendig at dere setter dere inn i reglene før dere deltar. Her kan dere lese anbefalingene fra NIF som også inkluderer link til Helsedirektoratets veileder. NCF har også publisert sine Koronavettregler her samt arrangørguide for ritt her. Kort fortalt gjelder følgende i forhold til fellestrening; det må være god plass der trening utøves, alltid minst en meters avstand mellom personer, en ansvarlig person, vi må ha logg på hvem som har deltatt og ved feltkjøring maksimalt ti personer.

Vi legger opp til følgende aktivitet fremover;

 • Tirsdag og torsdag – fartslek i Maridalen (oppstart tirsdag 19. mai). Fellestur på søndager
 • KM Rundbane – 2. juni
 • KM Tempo – 9. juni

Mer info kommer nærmere oppstart og nærmere KM.

4 Responses

 1. Espen T sier:

  Blir det full kalander i år eller blir det innstramninger i KM-programmet?

 2. Marius Gi sier:

  Først og fremst er det avhengig av koronavettreglene til NCF. Pt er det ikke mulig å arrangere annet enn de to som er satt opp uten å gjøre store endringer i konkurranseform. Dersom det åpnes opp og vi rekker det før høsten tar vi sikte på å kjøre full kalender.

 3. Noen som har tenkt seg på trening i Maridalen på tirsdag? Når er eventuelt oppmøte?

 4. Marius Gi sier:

  Jon-Halvor, det kommer en egen artikkel med info og påmelding i løpet av en times tid.

Legg igjen en kommentar