Trening fremover

I uke 32 setter vi i gang med trening igjen. Det vil følge samme prinsipp som før ferien, dvs fartslek tirsdag og intervall i Grefsenkollen torsdag. Nærmere KM Klatring går vi over til bare intervaller i Grefsenkollen.

Vi har fått mange tilbakemeldinger på at plattformen for påmelding ikke er veldig smidig. Vi har derfor tatt i bruk app’en Spond som mange andre idrettslag bruker. Alle medlemmer fikk fredag mail angående registrering i Spond. Dersom du ikke har fått mail så er årsaken en av to; 1. spamfilteret har stoppet mailen fra Spond. Vennligst sjekk spamfilteret 2. du må endre mailadresse i MinIdrett for da kan det være registrert feil mailadresse på deg, og i tillegg må du skrive nedenfor at du ikke har fått mail (inkl info om riktig mailadresse) så vi kan melde deg inn i Spond-gruppen.

Vi anbefaler sterkt å laste ned Spond-appen og bruke den som plattform fremover. I tillegg anbefaler vi å registrere telefonnummer da det gir langt smidigere bruk av app’en.

Dette betyr at fremover vil det ikke stå info om treninger på nettsidene våre, men info og påmelding kommer i Spond. Når det gjelder KM’ene kommer fortsatt info på nettsidene, mens påmelding vil være i Spond.

Har dere spørsmål om bruken av Spond eller annet vennligst still de nedenfor da andre sikkert har samme spørsmålet 🙂

6 Responses

 1. Lasse F sier:

  Hei!

  Jeg har ikke fått mail. Riktig mailadr: lasse_fu@hotmail.com. Lå riktig på minidrett.

 2. Marius Gi sier:

  Hei Lasse, kan du vennligst sjekke ditt spamfilter? Mailen skal være sendt til lasse_fu@hotmail.com fredag ca kl 18:00, og sannsynligvis fikk du en ny mail i kveld da jeg sendte ut invitasjon for tirsdagens trening.

 3. Åsmund sier:

  Hei, Finner ikke mail fra Spond i noen mailbokser eller spam… Ser at jeg hadde jobbmail på Minidrett, men har endret den nå til samme som her: aasmund1@yahoo.no

 4. Espen KJ sier:

  Hei Åsmund din mailadresse er nå endret. Du var registrert med en Storebrand mail. Om ikke invitasjon blir sendt ut til deg så er dagens trening i Maridalen med oppmøte i Brekkekrysset kl 18.00.

 5. Håvard sier:

  Hei! Jeg finner ikke epost fra Spond i innboksen, heller ikke spam. Epostadressen min er hgjersdal at gmail dot com. Jeg lå inne med gmail adressen som primær adresse på minidrett, men det lå også en eldgammel hotmail adresse der som «Epost tilegg», som jeg nå har slettet.

 6. Marius Gi sier:

  Hei Håvard, du lå inne med en hotmail adresse, men er nå endret til gmail adressen nevnt ovenfor. Du får en mail i løpet av dagen i dag.

Legg igjen en kommentar