KM Landevei 2020

Vi er godt i gang med årets Klubbmesterskap, og kampen om stormestertrøya. Vi kjører KM Landevei som planlagt, og det finner sted søndag 30. august.

På grunn av trafikkavvikling kommer vi til å starte tidlig. Starten går således kl 08:00, og det er felles info kl 07:45. Starten går fra Maridalen Vel som tidligere år.

Løypa er den samme som ifjor, og det kjøres syv runder. Se link for løypa. Det vil bli kjørt masterbil den første runden pluss litt, dvs til «langbakken» på andre runden. Påmeldingsfrist er torsdag 27. august kl 18:00. For deltakere meld dere på via Spond – invitasjon er sendt søndag 23. august. Har du problemer med Spond ta kontakt med undertegnede.

For å kunne arrangere et klubbmesterskap for landevei trenger vi også frivillige. Vi trenger noen løypevakter, en som kan kjøre masterbil, noen som kan bake kake, noen til å rigge opp/ned «telt» og noen til å overvåke målgang. For de som ønsker/vil/kan bidra meld dere på via Spond.

Vel møtt!!

Legg igjen en kommentar