Sagene IF i Zwift

Siden det er såpass mange i Sagene som nå har innsett at høsten har kommet og flyttet treningen inn på Zwift er det på tide å samle oss i den digitale verden.

For de som er på Zwift og har en tilknyttet konto på Zwiftpower så er det bare å joine Sagene IF der. 
For dere som ikke er registrert på Zwiftpower enda så er det en guide til hvordan gjøre dette her.

Når registrering på Zwiftpower er gjort så er det bare å velge Teams i menyen øverst på Zwiftpower sidene, søke Sagene IF og velg join team. Merk at kun resultater fra ritt i Zwift blir registrert i Zwiftpower, og at det er mulig å være medlem i flere klubber.

Sagenes hvite og svarte drakt finnes dessverre ikke i Zwift (enda..) så vi bruker derfor drakten «gotacx». Denne får man ved å skrive «p» i game mode og skrive inn koden «gotacx». Da skal drakten på bildet under bli tilgjengelig i garage.

På Sagene IF i Zwiftpower kan man se resultater fra andre i klubben samt se hvilke ritt andre i klubben planlegger å sykle under «When we ride». Kanskje kan vi få til noen fellesøkter og samkjøring i ritt utover vinteren. 

Alle oppfordres også til å legge inn [SAGENE IF] i navnet sitt i Zwift (ikke i Zwiftpower). Dvs Navn Navnesen [SAGENE IF].

Til info pågår en ukentlig Norgescup nå. Ritt nr 6 av 10 er førstkommende onsdag med første start kl 19.30. NCF har opprettet et eget e-sport utvalg og vil utover vinteren arrangere flere rittsreier og NM. Mer info om dette her.

Da ses vi i Watopia! 

2 Responses

  1. Martin P. sier:

    Kult. Lurer på om zwiftpower skulle tas ned et døgn nå pga noe vedlikehold så mulig noen får feilmelding der akk i dag

  2. Espen KJ sier:

    Til info er drakt endret da den første som ble valgt krevde en 100km tur i Zwift. Ny drakt krever kun en kode 🙂

Legg igjen en kommentar