Julehilsen fra Arbeidsutvalget

Det nærmer seg jul og nytt år. Heldigvis vil mange si! 2020 har vært et spesielt år, og kanskje det er like greit at det snart er ferdig. Vi håper selvsagt også på bedring slik at vi kan drive den idretten vi liker best på den måten vi liker. Ingen poeng i å spekulere om vaksine osv, men vi håper virkelig vi kan starte opp igjen fellesaktivitet førstkommende vår.

Det har ikke vært mye sykling denne høsten, men styret har allikevel holdt aktiviteten oppe. Nedenfor kommer det tre gode nyheter som gjør at vi alle kan se lyst på en ny sykkelsesong.

For det første, etter tre år med Nalini som draktleverandør har vi valgt en ny draktleverandør. Det har vært blandet erfaringer med Nalini som leverandør, og det var derfor vi satte i gang en anbudsprosess i høst. Vi hadde fire testpersoner som testet tøy fra fem forskjellige leverandører, mens styret satte rating på hvilke parametere vi mente var viktige. Parameterne var alt fra leveransetid/-metode til kvalitet på tøy. Deretter ble alle leverandørene gitt en score. Til slutt stod det mellom to leverandører, og vi har valgt Orack som ny leverandør. Vi tok dette valget fordi tøyet i test har vist god passform/kvalitet, vi har troen på at leverandøren kan levere det vi ønsker når vi ønsker det og ikke minst at vi vil få en prioritet hos de siden dette er en liten leverandør som jobber knallhardt for å komme inn på klubbmarkedet. Det må også sies at Orack er eid av Ultimate Nordic som gjør at vi som medlemmer får rabatt på en rekke andre varer. Vi kommer tilbake mer med informasjon om dette senere. Det må bemerkes at Ilona, som sitter i vårt AU, jobber hos Ultimate Nordic. Hun var ikke en del av anbudsprosessen annet enn at hun laget anbudsdokumentet.

For det andre, vi jobber med å få til en avtale om barn- og juniorsatsning sammen med SK Rye. Det meste er klart, og alt tyder på at vi fra neste år av kan tilby barn- og juniortrening i samarbeid med SK Rye. Dvs barnene/juniorene er medlem hos oss, men trener med SK Rye. Dette tror vi kan bli et veldig bra samarbeid, og vi håper med dette at vi kan rekruttere mer til sykkelsporten. I første omgang må vi starte i det små så vi kommer ikke til å gå aktivt ut for å rekruttere nye medlemmer, men at det er et tilbud til barn og kjente av dagens medlemmer i Sagene IF Sykkel.

For det tredje, vi er godt i gang med å planlegge for relansering av Sagene Klatrekongen. Vi håper og tror vi skal klare å arrangere det igjen i 2021. Vi er i dialog med sykkelforbundet og andre spennende parter for å få dette til. Foreløpig tanke er at det skal finne sted første eller andre søndag i september. Dette vil selvfølgelig også kreve litt av oss som klubb, men tror dette er et tilbud som er veldig velkomment i Oslo i 2021!

Da gjenstår det å si god jul og godt nytt år! Også håper vi å se dere alle på veien i 2021.

Sagene IF Sykkel AU

Legg igjen en kommentar