Optimaliser treningen med INSCYD-testing

Har du lyst til å optimalisere treningen opp mot årets sesong. Vår egen Sveinung Vea driver foretaket Skift gir og tilbyr INSCYD-testing i Norge. For hans introduksjon se nedenfor.

Hei!

Mitt navn er Sveinung Vea. Mitt foretak, Skift gir, tilbyr INSCYD-testing i Norge. INSCYD er sveitsisk basert og verdensledende på fysiologisk testing innen utholdenhetsidrett og benyttes av flere av verdens fremste sykkellag, som Team Jumbo Visma Cycling, Movistar Team og Alpecin-Fenix Cycling Team. Dette tror jeg kan være svært interessant også for dere i Sagene sykkel!

I motsetning til tradisjonell fysiologisk testing genererer INSCYD en komplett fysiologisk profil. Her måles ikke bare aerob kapasitet, men også anaerob kapasitet (Vla max), fettforbrenningsevne og laktatproduksjon og eliminasjon. INSCYD-testing gir derfor en dybdeforståelse av en utøvers fysiologi som gir et helt annet utgangspunkt for individuelt tilpasset og målrettet trening. På den måten kan prestasjonene heves!

Våren 2020 lanserte INSCYD Power-Performance Decoder som har revolusjonert fysiologisk testing av syklister. INSCYD Power-Performance Decoder er unikt og ekstremt fleksibelt. Du tester deg på egenhånd, akkurat når det måtte passe, ute på veien eller inne på rulla, på den sykkelen og i den posisjonen som er mest relevant. Wattfilen sendes så til en INSCYD-coach for analyse. Alt du trenger er en wattmåler og / eller smartrulle. PPD testen kan gjennomføres i Zwift. Dette er spesielt praktisk og aktuelt i disse Korona / lockdown tider. 

Testing hos Skift gir inkluderer gjennomgang / oppsummering av testresultatene med tilhørende treningsråd via videosamtale eller e-post. 

Høres dette interessant ut?
Les mer på min hjemmeside www.skiftgir.no og ta kontakt! Mobil: 91144382
e-post: info@skiftgir.no 

Mvh. Sveinung Vea, Skift gir 

Legg igjen en kommentar