Oppdatering fra AU

En kort oppdatering fra AU knyttet til draktleveranse og fellestreninger.

Når det gjelder draktleveranse så er det som dere kjenner til store utfordringer i leveransemarkedet for tiden pga korona. Det være seg sykler og det være seg tøy. Allikevel kan vi med store glede si at drakter og BIBs kommer deres vei i slutten av neste uke. Når det gjelder sokker og hansker så vil det ettersendes da det dessverre ikke er klart ennå pga leveranseproblematikk.

En annen god nyhet på tøy er at vår draktleverandør, Orack, har bestilt opp noe ekstra drakter og BIBs slik at dere kan bestille og få relativt raskt. Det vil være tilgjengelig i bestillingsportalen til Orack om et par ukers tid.

Når det gjelder trening så ser vi mange av dere allerede er i gang med sesongen. Oslo Kommune fraråder pt organisert trening for voksne og vi følger naturligvis det rådet. Vi starter derfor opp med fellestrening så fort det lar seg gjøre innenfor Oslo Kommune sine korona råd og regler.

3 Responses

 1. Jan Tore sier:

  När och hur kan man beställa dräkt?

 2. Marius Gi sier:

  Ny bestillingsrunde blir annonsert her på nettsidene så bare følg med 🙂

 3. Jan Tore sier:

  Jättebra Marius!
  Mitt vackra ställ fick jag kasta p.g.a. allt bruk och all tvätt, fullt med hål efter alla besök i asfalten😀

Legg igjen en kommentar