Nytt Sagene tøy?

Vi har i dag på nytt åpnet ORACK portalen for bestilling av Sagene sykkel kolleksjonen. Vinduet er åpent til 27 mai. Leveranse av tøy vil da bli maks ca 6-8 uker senere. Det er veldig vanskelig med produksjon om dagen grunnet Corona, så vi anbefaler å gjøre bestilling i dette vinduet.

Hvis du ikke har registrert deg som kunde enda gå inn på www.orack.no. Register deg som kunde og legg inn rabattkoden: Sagene2021 Da kommer Sagene kolleksjonen opp.

Det finnes noe tøy tilgjengelig for kjøp hos Ultimate Nordic på Alnabru for omgående leveranse. Dette er aero trøye menn og aero shorts menn, all terrain trøye menn og all terrain bukse dame. For de som ønsker å prøve tøy eller kjøpe tøy ta kontakt med Ilona på telefon 95110104 eller Vegar på 46415107.

Orack vil til enhver tid ha et lite lager av trøyer og shorts, dame og herre på lager for rask leveranse.

Dette vil fra juni av ligge tilgjengelig i portalen for omgående leveranse. Alt annet tøy må bestilles i bestillingsvindu.

Legg igjen en kommentar