Klubbmesterskap og fellestreninger i høst

Klubbmesterskap

Som følge av en meget fullpakket rittkalender i august og september for både landevei og terreng vil dato for KM Landevei uansett falle på samme dag eller helg som andre ritt siden KM bør avholdes på en lørdag eller søndag. Ny dato for KM Landevei er satt til søndag 5. september. Start vil være tidlig (kl 08.30) om morgenen for å unngå å forstyrre eller bli forstyrret av Maridalens øvrige brukere.

Løypen vil være den samme som tidligere år, men i år sykler jentene 5 runder og gutta 6 i håp om å være ferdig til rundt kl 10.00. Første runde vil bli kjørt med master i et rolig tempo, og starten går når man passerer starter/mål etter første runde. Løypa finner dere her.

KM Maraton og KM Klatring blir som tidligere annonsert 7. og 16. september.

Påmelding til alle KM blir sendt ut kommende søndag.

For å kunne gjennomføre klubbmesterskapsarrangementene er vi avhengig av at noen stiller opp som tidtakere, løypevakter o.l. Egen Spondinnkalling er derfor sendt ut for de som melder seg som funksjonærer.

For at et KM skal bli gjennomført må det minst være 10 deltakere og 3 funksjonærer.

Om noen er villige til å ta ta på seg ansvaret for å arrangere klubbmesterskapene for landevei og klatring så gi beskjed.

Påmeldingsfrist til de forskjellige KM er 23.59 to dager før hvert KM arrangeres.

Fellestreninger

Fra og med neste uke (uke 32) setter vi igjen i gang fellestreningene. Øktene for kommende uke vil være tilgjengelig for påmelding i Spond fra søndagen før. Fellestreningene vil foreløpig pågå fram til midten av Oktober.

I Sagene IF Sykkel er det ingen trener eller noen som er ansvarlige for treningene. Oppsatte tider og innhold i øktene under er kun et forslag, og det er opp til de oppmøtte å selv finne ut hvordan hver økt skal gjennomføres. Oppmøtetidspunktet kan bli justert en halvtime frem utover høsten når det blir fortere mørkt om kveldene. Så følg med på oppdateringer i Spond.

Tirsdager kl 18.00 er det landeveistreninger i Maridalen. Utgangspunkter er tenkt en fartslek i den gamle Norgescuprunden eller KM Landeveisløypa, men kan også benyttes til rullekjøring, intervaller eller en rolig runde. Oppmøtested er Brekkekrysset.

Tirsdager kl 18.00 vil det også fremover bli avholdt felles terrengtreninger med oppmøtested på Langsetløkka. Disse treningene vil bli brukt til gjennomkjøring av KM maraton løypa, turer i den nye Maridalsrunden eller tilfeldig valgte stiturer i Lillo- og Nordmarka.

Torsdager kl 18.00 er det landeveistreninger hvor utgangspunktet er tenkt intervaller i Grefsenkollen. Oppmøtested er ved Skeidbanen (krysset Kjelsåsveien / Lofthusveien)

Søndager kl 10.00 er det langturer på landeveien med oppmøte utenfor Sagene kirke. Retning, lenge, sted for kaffestopp o.l. bestemmes av de fremmøtte.

Legg igjen en kommentar