Fellestreninger starter opp igjen

Fra uken etter påske starter fellestreningene opp igjen. Første trening tirsdag 19. april.

Tirsdager blir det fellestrening på landeveien i Maridalen. Oppmøte i Brekkekrysset.

Torsdager blir det intervalløkter i Grefsenkollen. Oppmøte ved Skeidbanen.

Treningene de 2 første ukene etter påske (dvs ut april) begynner vi kl 17.30. Fra mai starter treningene kl 18.00, og kan muligens justeres enda senere utover sommeren når det er lenger lyst på kveldene om det er ønskelig.

Fra første uken i mai blir det også felles terrengtreninger på tirsdag («Stitirsdag«). Oppmøte på Langsetløkka kl 18.00. Terrengtreningene vil bli enten runder på Langsettløkka, stitur i Lillo- eller Nordmarka eller andre forsalg som dukker opp utover våren.

Søndager blir det langtur med oppmøte ved Sagene Kirke. Langturene er gjerne rundt 8-12 mil med caféstopp underveis. Gjerne i retning Son/Drøbak eller Hurumlandet.

Minner om at i Sagene sykkel har vi ingen trenere eller noen som styrer treningene. Det er de oppmøte på hver trening som må «lage» øktene. Det er derfor alles ansvar å bidra slik at alle får en givende, gøy og litt hard treningsøkt. Oppsatte fellestreninger over er et utgangspunkt og innhold og oppmøtested vil variere noe fra gang til gang (følg med i Spond), men dette krever innspill til steder å sykle eller forslag til økter fra alle sammen.

Invitasjon til alle fellestreninger sende ut via appen Spond 5 dager før hver trening. Meld dere på i god tid. Jo flere som kommer på trening jo morsommere blir det.

Legg igjen en kommentar