KM Tempo – 2. juni – Påmelding

Vi ruller i gang årets Stormester kåring, og først ut er KM Tempo. Tirsdag 2. juni arrangeres klubbmesterskapet i alenesykling, dvs KM Tempo.

Traséen er som vanlig: fra busskuret i Hvervenbukta, vending i rundkjøringen ved Tusenfryd og tilbake til start, i underkant av 21 km. Premliminært starttidspunkt for første syklist ut er 18:30. Ny syklist slippes hvert halve minutt etter det.

Startrekkefølge blir hovedsaklig fjorårets resultatliste snudd på hodet. Nyankomne blir plassert etter beste skjønn. Målet er at færrest mulig blir forstyrret av å bli tatt igjen.

Dette krever altså noen forberedelser fra arrangøren, i tillegg til at det er ønskelig i forkant å kunne publisere den endelige listen med starttider. Vi ber derfor om at all påmelding skjer via Spond innen onsdag 1. juni kl 18:00. Slik sikrer vi en enkel gjennomføring med korrekte sluttider.

Sagene IF Sykkel trøye benyttes, og all opptreden skal være i følge vår vedtatte code of conduct. For de som ikke har fått Sagene trøye stiller i privat antrekk.

Frivillige/funksjonærer

Det er behov for et par stykker til startavvikling og tidtaking. Meld dere i kommentar feltet i Spond om du kan stille som frivillig.

Det er selvsagt også mulig å komme for å heie og se på. Det er årets første KM og første etter to corona år så vi anbefaler så mange som mulig å delta og om du ikke vil/kan delta i hvert fall være med på det sosiale ved å møte opp 🙂

Legg igjen en kommentar