Klubbmesterskap tempo, rundbane og landevei

Minner om påmeldingsfristen til morgendagens KM Tempo i dag kl 18.00.

Neste uke er det både KM Rundbane og KM Landevei.

KM Rundbane avholdes førstkommende tirsdag kl 19.00 på Langsetløkka. Løypa er den samme som i fjor og det kjøres 3 runder for begge kjønn. Eneste som endres fra i fjor er at start/mål flyttes ned på sletta.

Strava-segmentet for løypa her.

KM Landevei gjennomføres i Maridalen søndag 12. juni med start kl 08.30. Løypa blir den vanlige, og ikke den vi hadde i fjor pga veiarbeid på den vanlige løypa. Dvs start og mål på Maridalen velhus og en runde via Sandemosveien og Greveveien. 7 runder for gutta og 5 runder for jentene.

Strava-segmentet for løypa her.

Husk at alle klubbmesterskap er ment som et sosialt arrangement for klubbens medlemmer. Form og utstyr bør ikke være avgjørende for om man deltar eller ikke. Alle får kake uansett resultat 🙂 Så meld dere på i Spond.

Legg igjen en kommentar