Resultater KM Klatring

I går gikk KM Klatring av stabelen, og årets stormestere ble kåret samtidig. Det var god stemning i Lybekkveien før start. Bedre stemning ble det når vi annonserte at Rømo hadde ordnet boller som venter på toppen.

Andre må fortelle mer om reisen til toppen, men fra toppen kunne vi se kniving til siste slutt. Enten det være seg om å vinne eller det være seg for å få en god tid. Imponerende innsats av alle! Årets vinnere av KM Klatring er Linda Hestvik og Martin Hoff. Fullstendig resultat liste er nedenfor. Etter målgang var det god tid for å evaluere dagens ritt og årets sesong sammen med boller, kaffe og brus. Takk til alle deltakere og Jørgen & Atle som stilte som funksjonærer.

For både damer og herrer var det gårsdagens resultater som avgjorde årets Stormester. Årets Stormester i hereklassen er Martin Hoff, og for damene deles Stormester tittelen mellom Klara Lyngnes og Linda Hestvik. For full oversikt over Stormester resultater se her.

Gratulerer alle sammen!

Legg igjen en kommentar