(H)julebord

Etter at julebordet er blitt avlyst de siste 2 årene kan vi nå endelig invitere til julebord igjen!

Julebordet blir fredag 2. desember kl 19.00. Påmeldingsfrist i Spond ila fredag 25. november.

Stedet blir, som ved flere tidligere anledninger, Sagene Lunsjbar. Vi håper alle blir med på en hyggelig avslutning på årets sesong.

Menyen er som dere ser under. Bestilling av mat må gjøres senest 7 dager før. Dvs ila fredag 25. november. Skriv derfor inn din matbestilling i kommentarfeltet i Spond senest 25. november. Skriv inn første bokstav på de 3 rettene du ønsker. F.eks RPO (Rakørret – Pinnekjøtt – Ostekake). Ønskes ikke en eller flere retter erstatt da med X. F.eks XPO (Ikke forrett – Pinnekjøtt – Ostekake). Som dere ser må det bestilles felles forrett og dessert. Dvs flertallet bestemmer. Eventuelt om vi klarer å få de til å levere 2 forretter og 2 desserter.

Betaling: Prisen for 3-retters meny er 729,-. Klubben dekker noe av dette slik at hver enkelt betaler kr 500,-. Betaling gjøres med Vipps til 122213. Merk betaling med «Julebord sykkel og ditt navn». Drikke bestilles og betales av hver enkelt.

Dresskode: Passelig pyntet.

Det vil bli premiering av de siste 3 sesongers KM siden vi ikke har hatt noe julebord siden 2019. I tillegg deles det som vanlig ut andre ikke faste priser. Typiske priser er «Årets gjennombrudd», «Årets prestasjon» «Årets mekaniker» osv. Her er det ingen faste kategorier så meld gjerne inn forslag til en av oss i styret om dere har forslag til noen som fortjener en pris for noe som er prestert, gjort eller ikke gjort osv ila de siste årene.

Legg igjen en kommentar