Fellestreninger våren 2023

Neste uke starter fellestreningene opp igjen. Første trening blir tirsdag 18. april.

Tirsdager blir det fellestrening på landeveien. Annenhver uke i Maridalen og hver fjerde uke i Hvervenbukta og Sørkedalen. Følg med i Spond på oppmøtested da dette vil variere fra uke til uke.

Torsdager blir det intervalløkter. Annenhver uke i Grefsenkollen og hver fjerde uke i Olav Bulls vei / Tryvann og Kongsveien / VM bakken.

Oppstart på alle treninger på hverdagene er pr nå satt til kl 18.00, men kan justeres utover våren, om ønskelig, når det blir lysere og varmere.

Onsdager: Fra første uken i mai blir det også felles terrengtreninger på onsdager. Hvis snøen er borte.. Oppmøte på Langsetløkka kl 18.00. Terrengtreningene vil bli enten runder på Langsettløkka, stitur i Lillo- eller Nordmarka eller andre forsalg som dukker opp utover våren.

Søndager blir det langtur med oppmøte ved Sagene Kirke kl 10.00. Langturene er gjerne rundt 10 mil med caféstopp underveis. Gjerne i retning Son/Drøbak eller Hurumlandet. De oppmøtte bestemmer rute og lengde på turen.

Minner om at i Sagene sykkel har vi ingen trenere eller noen som styrer treningene. Det er de oppmøte på hver trening som må «lage» øktene. Det er derfor alles ansvar å bidra slik at alle får en givende, gøy og litt hard treningsøkt. Oppsatte fellestreninger over er et utgangspunkt og et oppmøtested, men kom gjerne med forslag til ruter, andre oppmøtesteder o.l. utover våren.

Invitasjon til alle fellestreninger sende ut via appen Spond 5 dager før hver trening. Bruk gjerne kommentarfeltet i Spond til å komme med forslag til innhold på de forskjellige øktene. Meld dere på i god tid. Jo flere som kommer på trening jo morsommere blir det.

God ny sykkelsesong til alle medlemmer!

Legg igjen en kommentar