Årsmøte 2023

Torsdag 20. april ble det avholdt medlemsmøte/årsmøte for Sagene IF Sykkel. De tradisjonelle sakene som oppsummering 2022, økonomi og valg sto på agendaen.

I 2022 ble det igjen arrangert fysiske klubbmesterskap som før covid-19 og Stormestere ble som vanlig kåret. Stormestere for 2022 ble Klara Lyngnes & Linda Hestvik og Martin Hoff. I tillegg ble Sagene Klatrekonge arrangert etter noen års dvale. Antall medlemmer i Sagene IF Sykkel gikk fra 160 medlemmer ved årets inngang til 140 ved årets slutt. Sagene IF Sykkel leverte et økonomisk overskudd på underkant av kr 20.000,-.

Ved årets valg knyttet det seg spenning til hvem som skulle ta over ledervervet, og Linda Hestvik ble valgt til ny leder av Sagene IF Sykkel. Gratulerer! DS Herrer rollen er dessverre ikke besatt noe som gjør at aktivitetsnivå vil gå ned. Det blir derfor viktigere enn noen gang at medlemmene selv tar initiativ til ulike aktiviteter. Det er funnet en løsning for hvordan KM skal kunne arrangeres, men det vil være behov for flere funksjonærer enn tidligere år.

Oppfordringen til alle medlemmene er derfor å stille opp enten i styreverv, som funksjonær på KM’ene og/eller ta initiativ til aktivitet.

Da gjenstår det for min del og takke for min tid som DS Herrer og leder av Sagene IF Sykkel! Det har vært en sann glede! Også sees vi på sykkelen en gang i løpet av sommeren.

Mvh, Marius

Legg igjen en kommentar