Ny sykkelsesong, nye muligheter og nye datoer

Kick-off 2023

Som allerede annonser blir det kommende uke kick-off for 2023 sesongen med fellestrening i Maridalen med påfølgende pizza på Grefsenkollen til torsdag (11. mai). For de som eventuelt ikke skulle rekke å være med fra start (17.30) er det bare å slenge seg med underveis eller møte rett på Grefsenkollen for pizza rundt 19.00. Klubben betaler for pizza. Drikke dekkes av den enkelte.

Klubbmesterskap

Som tidligere å vil det også i år arrangeres klubbmesterskap, men som følge av færre deltakere og færre frivillige under KM arrangementet blir det i år ikke arrangert noe KM Landevei.

Første KM blir KM Tempo i Hvervenbukta mandag 12. juni.

KM Rundbane blir på Langsetløkka mandag 19. juni.

KM Maraton vil bli arrangert tirsdag 22. august.

KM Klatring vil bli arrangert i begynnelsen av september, men dato er ikke satt enda. Håper å kunne få med Carl Fredrik på dette så avventer dato litt til han kjenner sin rittplan for høsten.

Stormestertittelen vil da basere seg på poeng fra de 3 beste resultatene fra de forskjellige klubbmesterskapene.

KM Tempo, KM Rundbane og KM Terreng ligger i Spond så det er mulig å melde seg på allerede nå.

Julebord

Dato er ikke låst enda, men vi satser på å avholde julebordet i midten av november på Sagnene lunsjbar. Dato kommer senere.

Klatrekonge

Vi startet i fjor opp igjen rittet Klatrekonge, og håper vi i år igjen kan arrangere dette. Søknad om å arrangere rittet lørdag 2. september er sendt inn, men for å kunne gjennomføre er vi avhengig at flere enn oss i arbeidsutvalget engasjerer oss. Så gi beskjed om du kan bidra for å få gjennomført rittet også i år.

1 Response

  1. Lars Henrik sier:

    Jeg kan bistå med Klatrekongen.

Legg igjen en kommentar