Trening torsdag 19. august – intervall grus

Jepp, da er det tid for en ny økt i intervall-gudens navn. Undertegnede kan dessverre ikke stille selv, men foreslår oppmøte Hammeren 1830 og klassiske cowboy-intervaller til Skjærsjøen og derfra videre til enten Tullevålssætri eller Kikut-gutt. Siden det var mest lange intervaller på tirsdag foreslår jeg at det kjøres bakke. Men Hallingsokken er jo kun en novise når det gjelder kompetanse på bygging av kardiovaskulær kapasitet, så her får treningsguruene bidra med innspill. God tur, se opp for Rye-tullinger i 60 km/t nedover mot Hammeren! (Har en plan om et eget blogginnlegg om disse tirsdagsrittene til Rye, det er jo den type latterlig kjøring som kan bidra til at det blir forbudt for terringsykkel på enkelte stier/veier i Marka.

PS Jeg går sannsynligvis for noen kjedelige bakkeintervaller i GK i kveld, send en melding dersom noen er keen på å hooke opp.

6 Responses

 1. JWW sier:

  Jeg stiller på Hammeren dersom det blir nok folk, hvis ikke er jeg med i GK. Når blir i så fall det?

 2. Karl Jacob sier:

  Jeg skal sykle i kveld, stiller på Hammer’n.
  Foreslår Bjørnholdt med avslutning til Ørfiske. Langtur med intervaler?

 3. GK blir nok ikke før 20-21-ish. Jeg må se det litt an, er noe jobbgreier. Hvem spør forresten, JWW…?

 4. TT sier:

  Du finner JWW (og alle andre) på http://www.sagenesykkel.com/ryttere/ 😉

 5. BTF sier:

  BB og undertegnede møtte, på en rolig runde over Tømte, en litt skuffet Karl Jacob som hadde vært eneste som hadde møtt opp til intervalltrening. Det ser ut som om flere og flere kjører det überhemmelige opplegget til Storskive-Odd. Det er mulig karbo-loading med 2 Grandis kvelden før også blir fulgt til punkt og prikke av flere.

  En som definitivt kjører et S-O opplegg er Petter Northug som vi møtte ved Brekkekrysset sånn cirka kvart over ni i går kveld. Det var på vei til å bli styggmørkt, men på vei inn i Maridalen møter vi en kar som går på rulleski som om han hadde fanden selv i hælene, uten hjelm og noen form for reflekser. Det er tydlig at han tar S-O opplegget et steg videre i sine forberedelser til VM på hjemmebane.


 6. TT:

  Du finner JWW (og alle andre) på http://www.sagenesykkel.com/ryttere/

  Sånt må du ikke si offentlig! Jeg er jo Admin på SSCOM og jobber jo med Det Store Internettet til daglig. Gud, så pinlig asså… 😉

Legg igjen en kommentar