Arbeidsutvalget – navn og oppgaver

Arbeidsutvalget avholdt medlemsmøte.

Sesongen 2016 er straks i gang, og det var derfor særdeles godt å få avholdt et medlemsmøte for Arbeidsutvalget Sagene IF sykkel. Undertegnede la frem tallene for 2015, og skisserte planene for hvordan Arbeidsutvalget skal jobbe i 2016. Det endte med at undertegnede ble tildelt gleden av å lede Arbeidsutvalget ett år til, og derfor stiller som kandidat for Sykkel på årsmøtet i Sagene IF. Jeg vil selvsagt kreve å bli titulert som Team Manager.

Med meg på laget får jeg en rekke sterke ryttere:

Espen, alias Thorst, ble ny økonomiansvarlig.

Atle, alias Pottesur, påtok seg kandidaturet som representant i styret i Sagene IF.

Bjørn Tore, alias BTerror, fortsetter som klubbens representant i styret i Store Styrkeprøven.

Vi fikk ikke på plass en medlemsansvarlig. Som en direkte konsekvens av dette, har vi nå redusert kapasitet til å behandle løpende innmeldinger og derfor også redusert mulighet til prøving av drakter.

 

Som skissert på møtet vil klubben nå operere med Underutvalg for Landevei (Herrer og Kvinner) og Terreng (meld gjerne fra dersom det er ønskelig med underutvalg for kvinner). Dette viktige ansvaret er fordel slik:

Landevei Herrer skal ledes av Lars Martin, alias TubuLars

Landevei Kvinner skal ledes av Caroline, alias Superambi

Terreng skal ledes av Per Christian, alias Evans

Så snart underutvalgene har organisert seg, vil disse komme tilbake med opplegget for årets sesong.

 

For øvrig skal vi sørge for flere fellesarrangementer gjennom året, samt at vi også i år skal arrangere finalen i Klatrekongen.

 

Jeg vil igjen benytte anledningen til å takke avtroppende styremedlemmer, både de som har tatt lange føringer og de som har hatt kortere innhopp. Uten denne innsatsen hadde vi aldri vært der vi er i dag!

Legg igjen en kommentar