Trening uke 21

En ny uke er i gang, og det kommer nye treningsmuligheter. Den siste uken er den fete Sagene bunaden vist frem en rekke ganger i ritt. Spesielt mange deltok i helgens Nordmarka Rundt. I tillegg fikk flere vist frem bunaden i Ekeberg svingen på søndag når Runner tok seg opp til Ekeberg fire ganger i Tour of Norway.

Terreng
Tirsdag
23. mai er KM Rundebane på Langsetløkka med start kl 19:30. Sekretariatet åpner kl 18:30. Møt opp og hei frem de ivrige rytterne!

Torsdag 25. mai er det oppmøte kl 19:00 på Langsetløkka.

Asfalt
Tirsdag: Fartslek i Maridalen. Toget går kl 18:30 fra Brekkekrysset. Vi kjører enten t/r Skar + 1 x NC eller 2-3 x NC.

Torsdag: Fartslek i Maridalen. Toget går kl 18:30 fra Brekkekrysset. Vi kjører enten t/r Skar + 1 x NC eller 2-3 x NC.

Søndag: Rolig langtur. Toget går fra Sagene Kirke kl. 10.00. Rute avhenger av vær/vind og ønsket stoppested. Vi deler opp i 2 grupper dersom vi blir mange og det er forskjellige ønsker for snittfart.

Legg igjen kommentar hvis du planlegger å stille på noen av øktene, og følg med i tilfelle endringer. Det er også fullt mulig å benytte kommentarfeltet til å ta initiativ/avtale fellestreninger utover de nevnte dager denne uken. Vi kommer inn i noen ritt intensive helger, og det oppfordres til samkjøring og koordinering til ritt.

Vel møtt!

5 Responses

 1. Øyvind sier:

  Jeg og Linn C tenker en tur på dagen på himmelspretten, altså torsdag. Kunne vært artig med en gjennomkjøring av Tyrifjorden rundt, kanskje? Satser på *særdeles* rolig helligdag-tempo på rundt 25 km i snitt med høy fokus på lunsjpause (Vikersund?). Ekstra velkomne er ryttere som syklet traséen før og kan veien i detalj… 😀
  Satser på start fra Sagene kirke kl 10. Sleng inn en kommentar hvis du joiner!:)

 2. Ulf Jakob sier:

  Stiller i MD i dag.

 3. Olav V sier:

  Hei! Jeg er ny i klubben og tenker å stille på min første økt i Maridalen i dag! Håper å treffe mange der og gleder meg til draktsettet mitt kommer slik at jeg for syklet i samme klær som resten!

 4. Ulf Jakob sier:

  I fall dårlig oppmøte i Brekkekrysset stikker jeg til GK i stedet.

 5. Marius Gi sier:

  Jeg stiller på Brekke i kveld

Legg igjen en kommentar