Trening uke 21

Endelig er tiden her! Vi starter med fellestreninger igjen. I første omgang blir det fartslek i Maridalen tirsdag og langtur søndag. For at dette skal være mulig må vi følge koronavettreglene så vennligst se her for mer info. Vi minner også om at KM Rundbane blir tirsdag 2. juni og KM Tempo blir tirsdag 9. juni.

Asfalt
Tirsdag: Fartslek i Maridalen. Toget går kl 18:30 fra Brekkekrysset. Vi kjører enten t/r Skar + 1 x NC eller 2-3 x NC. Vi deler opp i to grupper dersom vi blir mange og det er forskjellige ønsker for snittfart.

Søndag: Rolig langtur. Toget går fra Sagene Kirke kl. 10.00. Rute avhenger av vær/vind og ønsket stoppested. Vi deler opp i to grupper dersom vi blir mange og det er forskjellige ønsker for snittfart. 

Legg igjen kommentar dersom du planlegger å stille på noen av øktene, og følg med i tilfelle endringer. Det er også fullt mulig å benytte kommentarfeltet til å ta initiativ/avtale fellestreninger utover de nevnte dager denne uken. Det oppfordres til samkjøring og koordinering til ritt.

Vel møtt!

10 Responses

 1. Stiller i Maridalen på tirsdag.

 2. Espen KJ sier:

  Jeg er med i MD i morra, men blir muligens bare en runde på meg.

 3. Espen T sier:

  MD på meg også,

 4. Atle K sier:

  Med på litt moro i Maridalen i dag.

 5. stiller i MD i dag

 6. Ole Jacob sier:

  Jeg stiller i Maridalen i dag.

 7. Stiller i MD idag.

 8. Martin P. sier:

  Stiller i dag MD

 9. Jeg stiller i dag! (hvis jeg rekker frem i tide 😁)

Legg igjen en kommentar