KM Rundbane

Tirsdag 2. juni går første etappe i kampen om Stormester-trøya 2020. Alle som kjenner sin besøkelsestid møtes bunadskledd på Langsetløkka denne kvelden klare til første start ca kl 19:00. Vi benytter samme løype som ble brukt under KM rundbane i fjor, men nytt av året er at det i år blir individuell start pga korona situasjonen.

Gjennomkjøring av løypa

Første mulighet til å teste løypa i fellesskap blir allerede i morgen tirsdag 26. mai kl 18.00 med Klara og Linda. Neste felles gjennomkjøring av løypa fredag 29. mai kl 17.30 med Espen. Oppmøte er selvfølgelig på Langsetløkka. Gi beskjed i kommentarfeltet under om du kommer på gjennomkjøring. Ved ytterligere behov for guiding gjennom løypa tar vi en runde i forkant av rittet neste tirsdag for løypemerking og oppvarming så da er det bare å henge seg på.

Påmelding

Påmelding skjer i kommentarfeltet under innen søndag 31. mai kl 20:00. For at det skal være noe poeng å gjennomføre et KM er vi avhengig av et minimum antall deltagere.

Frivillige

For å kunne gjennomføre et KM er vi avhengig av løypevakter, kakebakere, noen som kan merke løype, tidtakere osv. Så hvis du ikke har tenkt å stille som deltager settes det stor pris om du kan sette av kvelden 2. juni, og bidra til et hyggelig og sosialt arrangement. Gi beskjed i kommentarfeltet under om du kan stille og i tilfelle hva du kan bidra med.

Race day

Sekretariatet er åpner ca 18:00, og første start går kl 19:00, men kan bli utsatt noe om det er mye folk ute på Langsetløkka denne dagen. Pga korona situasjonen blir det i år individuell start med 30 sek startintervaller, og alle bes sette seg inn i NCF sine koronavettregler i forkant av arrangementet. Vi satser på å få satt opp ett telt ved start der man kan legge fra seg stæsj som ikke er i bruk under rittet. Etter målgang er det brus og kaker til alle inkludert fotografer, støtteapparat og publikum.

Løypa

Løypebeskrivelse finner dere her.

Runden er på 2,9 km

Herrer sykler 4 runder, 11,6 km

Damer sykler 3 runder, 8,7 km

Vinnertid antas å bli rundt 35-40 min for både damer og herrer. Start som før, rett på oversiden av bommen. Grus opp til første topp så deretter på grusen til venstre slakt nedover. Hardt 180 grader til venstre på kjerrevei/grus ca 100 m, inn på sti slak venstre i god flyt over kamelpuklene inn mot løkka. Følg sti inn og over rockgarden (A-spor) eller rundt (B-spor). 180 grader oppover og så ut på sti 300 m ned til grusen, hardt til høyre ved rota. Følg så grusen 150 m forbi kamelpuklene du akkurat syklet, inn på sti venstre over bro. Følg stien et stykke utover, god fart, ned en bakke, opp en liten knekker så slakt oppover mot en liten knaus med et par kruks. Like før nedkjøring tas det til venstre på sti og 180 grader tilbake. Følg flyten langs skrååsen og slakt nedover. I bunn av bakken tas det til høyre over en knaus og trebro, opp en bratt knekker på 100 m. Følg stien tilbake mot løkka med et lite oppoverkruks. Nå er du tilbake på grusen like ved rota, kjør 20 m på grus og slakt til høyre på sti (gruset i starten). Følg stien langs grusveien ca 100 m og snu 180 grader tilbake på grusen igjen. Kjør på grusen 100 m til rett før rota, og ta doseringen inn og 180 grader inn over mot løkka igjen, opp en liten bakke med røtter, nedover, med lite dropp, hopp og ned mot dropp (A-spor) eller rundt droppet (B-spor), opp igjen 180 grader i ca 75 m, snu 180 grader igjen og full fart over en dump inn mot vending på Langsetløkka.

20 Responses

 1. Klara sier:

  Eg stiller!

 2. Atle K sier:

  Man må jo være med!

 3. Espen KJ sier:

  Jeg er med. Fikser kake sammen med Toro 🙂

 4. Brede sier:

  Jeg stiller som frivillig

 5. Sunniva sier:

  Beklager, jeg har ikke fått med meg fristen og fikk med meg at det skulle være KM først igår. Men er veldig gjerne med, om det fortsatt er mulig? Jeg fikser også kake, sammen med UB (tidl cup).

 6. Marius Gi sier:

  Sunniva, ja, det er mulig. Du står på startlisten.

 7. Espen KJ sier:

  Siden forholdene nå heldigvis er litt bedre enn da vi satte datoen for KM Rundbane, og det er såpass få påmeldte satser vi på å gjennomføre morgendagens KM som en fellesstart. Håper alle er komfortable med dette. Hvis ikke så gi beskjed. Lykke til i morgen!

 8. Frode sier:

  Jeg kan stille som frivillig i dag

 9. Espen KJ sier:

  Ny endring følger.. Vi endrer startsystemet tilbake igjen til intervallstart. Årsaken til dette er at vi ikke er nok løypevakter til å stenge av for et felt som kommer dundrende på kryss og tverrs av Langsetløkka, samt feltkjøring koronamessig foreløpig kan virke litt skremmende. Dermed blir det trekking av startrekkefølge ca 18.50. Trekkingen fungerer som følgende: Den som blir trukket først velger startnummer først osv. Er det noen som ikke er tilstede ved trekningen plasseres vedkommende på første ledige startnummer. Gutta starter først siden de skal sykle 1 runde mer enn jentene. Husk på at det helt sikkert er flere enn oss på Langsetløkka i kveld så vis hensyn.

 10. Marcus sier:

  Jeg kan stille som frivillig i kveld.

 11. Helge K sier:

  Trosser korona og har med kake i sekken 🙂

Legg igjen en kommentar